Beter Bed Meppel, Blankenstein 450, 7943PH Meppel

Openingstijden

Maandag
-
Dinsdag
-
Woensdag
-
Donderdag
-
Vrijdag
-
Zaterdag
-
Zondag

Contact

T: (0522) 24 50 32

E: meppel@beterbed.nl

Parkeren

Je kunt gratis parkeren op de grote parkeerplaats voor de deur.

Meer informatie

Hulp of advies nodig voor de beste nachtrust? Wij staan op afstand voor je klaar!

We begrijpen dat je in deze tijd van de coronacrisis geen enkel risico wilt lopen en fysiek contact met anderen zoveel mogelijk vermijdt. Maar je kunt toch behoefte hebben aan slaapadvies voor een goede nachtrust. Daarom staan onze slaapadviseurs op afstand voor je klaar. Je kunt een telefonische afspraak aanvragen via de onderstaande knop. 

Bel mij voor advies

 

Winkel bezoeken op afspraak

Onze winkels zijn open voor publiek. Je kunt de winkel dus gewoon bezoeken tijdens openingstijden. We hanteren extra veiligheidsvoorwaarden. Zo houden we 1,5 meter afstand, gelden er extra hygiëne maatregelen en verzoeken we klanten om contactloos betalen. Daarnaast laten we een gelimiteerd aantal bezoekers gelijktijdig toe in de winkel.

Zeker zijn van een veilig winkelbezoek en beschikbaarheid van een adviseur? Door op afspraak te werken kunnen we besmettingsrisico's beperken en ben je verzekerd van een beschikbare medewerker. 

Plan een afspraak in de winkel

 

Beter Bed Meppel: een goedlachs en deskundig team slaapadviseurs

Bijna niets is persoonlijker dan slapen. Daarom krijg je bij Beter Bed Meppel de persoonlijke aandacht die je verdient. En dan bedoelen we niet alleen de koffie met ons heerlijke koekje, maar vooral een goed gesprek waarin wij samen met jou je specifieke vragen en slaapbehoeften doornemen. Ons goedlachse en gezellige team is allround en heeft een gedegen kennis van alle producten in het assortiment. Van boxsprings, ledikanten en seniorenbedden tot matrassen en dekbedden, en van nachtkastjes tot hoeslakens. Wij verkopen onze eigen merken Beter Bed Basic, Beter Bed Select, Kårlsson, MioDormio en Alpine Plus en topmerken als M line, Emma en TEMPUR®.

De beste beddenwinkel van Meppel

Wist je al dat comfortabel slapen niet per se duur hoeft te zijn? Bij onze beddenwinkel in Meppel hebben we boxsprings, matrassen en slaapkameraccessoires voor zeer aantrekkelijke prijzen. De Beter Bed slaapadviseurs in Meppel staan dagelijks klaar om te helpen met het creëren van jouw ideale slaapkamer. Ben je benieuwd geworden? Kom dan snel langs in de mooiste beddenwinkel van Drenthe!

Daarom ga je naar Beter Bed Meppel

  • Beter Bed Meppel vind je op Woonboulevard Blankenstein, nabij de A32
  • De koffie staat altijd voor je klaar
  • Parkeren is gratis en kan op de grote parkeerplaats bij ons voor de deur