Beter Bed Apeldoorn, Het Rietveld 31, 7321CT Apeldoorn

Openingstijden

Maandag
-
Dinsdag
-
Woensdag
-
Donderdag
-
Vrijdag
-
Zaterdag
-
Zondag
-

Contact

T: (055) 360 14 67

E: Apeldoorn@beterbed.nl

Parkeren

Je kunt gratis parkeren voor de deur.

Meer informatie

Hulp of advies nodig voor de beste nachtrust? Wij staan op afstand voor je klaar!

We begrijpen dat je in deze tijd van de coronacrisis geen enkel risico wilt lopen en fysiek contact met anderen zoveel mogelijk vermijdt. Maar je kunt toch behoefte hebben aan slaapadvies voor een goede nachtrust. Daarom staan onze slaapadviseurs op afstand voor je klaar. Je kunt een telefonische afspraak aanvragen via de onderstaande knop.

Bel mij voor advies

 

Winkel bezoeken op afspraak

Onze winkels zijn open voor publiek. Je kunt de winkel dus gewoon bezoeken tijdens openingstijden. We hanteren extra veiligheidsvoorwaarden. Zo houden we 1,5 meter afstand, gelden er extra hygiëne maatregelen en verzoeken we klanten om contactloos betalen. Daarnaast laten we een gelimiteerd aantal bezoekers gelijktijdig toe in de winkel.

Zeker zijn van een veilig winkelbezoek en beschikbaarheid van een adviseur? Door op afspraak te werken kunnen we besmettingsrisico's beperken en ben je verzekerd van een beschikbare medewerker. 

Plan een afspraak in de winkel

 

Beter Bed Apeldoorn: deskundig advies én een goed gesprek

Ieder mens is uniek, vinden wij bij Beter Bed Apeldoorn. Daarom gaat onze aandacht verder dan goede service en een deskundig advies. Ons team maakt graag tijd voor een persoonlijk gesprek. Hoe beter wij jou en je slaapwensen kennen, hoe beter wij je kunnen adviseren bij het maken van je keuze. Ons ruime assortiment bestaat uit boxsprings, ledikanten, matrassen en bedbodems van onze eigen merken Beter Bed Basic, Beter Bed Select, Kårlsson, MioDormio en Alpine Plus en topmerken als M line. Ook kun je bij ons terecht voor nachtkastjes, hockers, hoofdkussens, bedtextiel en andere modieuze accessoires voor jouw slaapkamer. 

De beste beddenwinkel van Apeldoorn

Wist je al dat comfortabel slapen niet per se duur hoeft te zijn? Bij onze beddenwinkel in Apeldoorn hebben we boxsprings, matrassen en slaapkameraccessoires voor zeer aantrekkelijke prijzen. De Beter Bed slaapadviseurs in Apeldoorn staan dagelijks klaar om te helpen met het creëren van jouw ideale slaapkamer. Ben je benieuwd geworden? Kom dan snel langs in de mooiste beddenwinkel van Gelderland!

Daarom ga je naar Beter Bed Apeldoorn

  • Beter Bed Apeldoorn vind je op Woonboulevard Apeldoorn, nabij de A50 en A1. 
  • Parkeren is gratis en kan bij ons voor de deur.
  • De koffie staat altijd voor je klaar.