Beter Bed Veenendaal, Groeneveldselaan 51, 3903AX Veenendaal

Openingstijden

Maandag
-
Dinsdag
-
Woensdag
-
Donderdag
-
Vrijdag
-
Zaterdag
-
Zondag

Contact

T: (0318) 56 57 31

E: veenendaal@beterbed.nl

Parkeren

Je kunt gratis parkeren voor de deur. 

Let op: er vindt een reconstructie plaats aan het deel van de Industrielaan tussen de kruising Kerkewijk en de Laan der Techniek. Dit levert enige verkeershinder op tot einde van het jaar. 

Meer informatie

Goede prijs-kwaliteitverhouding bij Beter Bed Veenendaal

Wat je budget ook is, bij Beter Bed Veenendaal vind je altijd wat je zoekt. Ons ruime assortiment bevat alles op het gebied van slapen en dat voor iedere portemonnee. In onze overzichtelijke showroom vind je boxsprings, ledikanten, seniorenbedden, matrassen en bedbodems van onze eigen merken én diverse topmerken zoals M line. Onze beddenwinkel is bij uitstek geschikt voor klanten in een rolstoel of mensen die niet goed ter been zijn: bij ons is alles gelijkvloers en goed bereikbaar. Kom gerust eens langs. Wij voorzien je op basis van jouw persoonlijke slaapwensen graag en vrijblijvend van een deskundig advies.

De meest deskundige beddenwinkel van Veenendaal

Bij onze beddenwinkel in Veenendaal geven we je goed en eerlijk advies over al onze producten. Zo weten onze slaapadviseurs alles over eigen merken zoals Beter Bed Select, Kårlsson en Alpine Plus, maar ook over topmerken zoals Emma, TEMPUR® en M line. Ben je toe aan een nieuw bed, kussen of matras? Of wil je gewoon een keertje in onze beddenwinkel in Veenendaal komen kijken om inspiratie op te doen? Kom dan gerust langs bij dé beddenwinkel van Utrecht!

Daarom ga je naar Beter Bed Veenendaal

  • Beter Bed Veenendaal vind je op industrieterrein het Ambacht nabij de Parallelweg.

  • Parkeren is gratis en kan bij ons voor de deur.

  • De koffie staat altijd voor je klaar.