Beter Bed en 100% NL

Beter Bed en 100% NL gaan samen op zoek naar dé ultieme slaaptip!

Een slapeloze nacht hebben we allemaal wel eens. Maar wat doe jij eraan om toch heerlijk in slaap te kunnen vallen? Luister vanaf 14 oktober tot en met 1 november elke avond tussen 19:00 - 21:00 uur naar Stephan's Slaaptips op 100% NL en deel jouw ultieme slaaptip via de website van 100% NL.

Word jij op de radio gebeld voor de ultieme slaaptip? Dan maak je kans op de hoofdprijs: Kårlsson boxspring Autentik Tunn of één van de andere favorieten van Beter Bed.

Verder schuift niemand minder dan onze eigen Slaapexepert Bart Bouwmans twee keer aan in de studio bij Stephan. Hij vertelt je alles over een goede nachtrust en zal op 1 november dé ultieme slaaptip bekend maken en de hoofdprijs uitreiken! 

Bart Bouwmans -  al 32 jaar Slaapadviseur bij Beter Bed

 

"Ik adviseer: rust, ritme en regelmaat. Slapen zorgt namelijk voor zowel lichamelijk als geestelijk herstel, om overdag weer de prestatie te leveren die van ons verwacht wordt."

 

Bart Bouwmans -  al 32 jaar Slaapadviseur bij Beter Bed

 

 

Samen met 100% NL gingen we op zoek naar de beste slaaptips van luisteraars. We hebben de 10 beste tips voor je verzameld voor jou!

 

  Een half uurtje luisteren naar de zee zorgt voor een rustgevend gevoel. Helaas woont niet iedereen langs de kust, maar gelukkig zijn hier speciale apps voor die dit geluid na-bootsen! Heerlijk rust-gevoel en vakantie-gevoel in één.

  Wil je onbezorgd slapen zonder afleiding, draag oordopjes en een oogmasker. Je ziet niks en je hebt geen last van het gesnurkt van je partner, top!

  Lees een boek voordat je gaat slapen. Hierdoor worden je ogen moe en val je sneller in slaap.

  Wil je helemaal zonder afleiding slapen? Breng je kinderen naar opa en oma, zodat jij lekker door kunt slapen!

  Zorg voor een koele kamer. Een koudere temperatuur in je kamer zorgt ervoor dat je beter slaapt. Dus laat de verwarming maar uit!

  Naast het feit dat je een echt boek kunt lezen, kan je natuurlijk ook lezen op de e-reader. Doe dit wel helemaal in het donker, pas dan lukt het goed om te slapen.

  Deze tip hadden wij ook niet helemaal verwacht, maar het schijnt de oplossing te zijn voor de juiste ontspanning: een flinke vrijpartij! Iedereen is moe en het is ook nog eens goed voor de relatie!

  De slaaprestrictie, een radicale slaapherstellende methode!

  Als voorbereiding op het slapen, ga lekker een half uurtje op de bank met een dekentje kijken naar je favoriete tv-programma.

  Om de dag goed af te sluiten, bedenk je 5 positieve dingen die jou die dag zijn overkomen. Hierdoor geef je jezelf rust en positiviteit en ook dit zorgt voor een heerlijke nachtrust!

Bekijk de uitzending

Slaapexpert Bart Bouwmans op 100%NL

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing