Wij trakteren! Tot 50% korting

4 : 7 : 16
32
Duurzaamheid in de toekomst

Duurzaam. Dat slaapt nóg beter

Wij geloven dat iedereen beter kan slapen en leven. Wij geloven óók dat dat op een zo duurzaam mogelijke manier kan. Of eigenlijk gewoon moet. Zodat je met een goede nachtrust niet alleen goed voor jezelf zorgt, maar ook voor je omgeving. En geloof ons, dat slaapt echt nog véél beter.

Daarom is duurzaamheid een vast onderdeel van onze strategie, waar we ons iedere dag weer hard voor inzetten. Zodat we niet alleen maar hoeven te dromen over een duurzame wereld, maar er op een dag ook écht in wakker worden.

Onze 3 duurzame pijlers:

Onze belofte

Belofte

Wij geloven dat iedereen beter kan slapen en leven. Hoe? Door iedereen de mogelijkheid te geven om te kiezen voor de beste kwaliteit van slaap. Dat doen wij met het aanbieden van innovatieve slaapoplossingen en duurzame keuzes aan al onze klanten.

Mensen

Mensen

Alles begint met het welzijn en de veiligheid van onze medewerkers in de gehele keten. Daarom krijgen deze onderwerpen al onze aandacht aan en verbeteren we deze waar het maar kan. We bieden iedereen de beste werkplek en werken samen met onze leveranciers om onze doelen en normen na te kunnen leven.

Product

Product

Op naar 100% circulariteit. Dat doen wij door bewust en zoveel mogelijk gebruik te maken van duurzame materialen. We werken samen met onze leveranciers om het hergebruik van onze producten zo optimaal mogelijk te maken.

duurzaam ontwerp

Van duurzaam ontwerp naar duurzaam product

Oud matras naar nieuwe producten

Van oud matras naar nieuwe producten

Onze droom? Dat 100% van de materialen van een oud matras opnieuw gebruikt kunnen worden. En daarmee zijn we met het concept ‘Oude matras retour’ al hard op weg. Hiermee bieden we iedereen die bij ons een nieuw matras koopt, de mogelijkheid om het (de) oude matras(sen) retour te halen. Dat is natuurlijk niet alleen héél handig, het mooiste is dat het oude matras vervolgens verantwoord gerecycled wordt. Samen met ons matras recyclingbedrijf zorgen we er zo al voor dat minimaal 85% van de materialen uit het oude matras een nieuw leven krijgen in andere producten. Op naar die 100% dus.

 

Lees meer over Oude matras retour

Of lees meer over Matras Recycling Nederland

Gelijkwaardig

Niet gelijk, wel gelijkwaardig

Bij Beter Bed willen we dat iedereen zich gezond en veilig voelt. Logisch dus dat diversiteit en inclusiviteit bij ons alle aandacht krijgen. We dagen onze collega’s uit om nieuwe dingen te leren en slapen pas goed als iedereen zich gewaardeerd voelt. Bij ons is plek voor iedereen. We zijn een betrokken werkgever die zich héél hard inzet voor gelijke kansen in een veilige en gezonde werkomgeving.

Duurzame dromen en plannen

Van duurzame dromen naar duurzame plannen

We zijn en blijven iedere dag druk in de weer om onze impact op de omgeving steeds verder te verlagen. We zetten ons hierbij vooral in op het maximaal hergebruik van de materialen van onze producten. We combineren modulaire en circulair ontwerpen met het zoveel mogelijk gebruik maken van natuurlijke grondstoffen.

We werken daarnaast hard aan het verminderen van ons energieverbruik in de winkels, distributiecentra en het hoofdkantoor. Een andere belangrijke doelstelling waaraan we werken is het verlagen van de uitstoot van ons wagenpark door onze transportplanning te optimaliseren en steeds meer gebruik te maken van elektrische voertuigen.

Lees ons CSR rapport 2020> CSR report | Corporate website of Beter Bed Holding

Recycle je oude donzen dekbed

Slapen op gerecycled karton

Een modulaire boxspring

Advies nodig?

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing