header voordeelwekker

Heb jij de wekker al gehoord op radio 10?

Je maakt namelijk kans op mooie prijzen!

Van maandag 13 juni tot en met 17 juni maak je elke dag kans op hele fijne prijzen. Want de koning van de ochtend, Gerard Ekdom, geeft de hele week fantastische prijzen weg, waardoor jij nóg beter kunt slapen. Luister elke ochtend naar radio 10 en maak kans!

 

  • De actie loopt in de week van 13 juni tm 17 juni, de ochtendshow is er elke dag van 6:00 uur tot 10: 00 uur.
  • Hoor je de wekker voorbij komen? Stuur dan snel een berichtje via de gratis radio 10-app.
  • Word je gebeld en kom je live in de uitzending? Dan win je een fantastische prijs, waar jouw nachtrust alleen maar beter van wordt.
  • Lees hieronder de spelvoorwaarden.

 

Bekijk alle aanbiedingen

Prijzen de wekker radio 10

Voorwaarden

Deze aanvullende spelvoorwaarden zijn van toepassing op de promotionele actie “Ekdom in de Morgen Prijzenwekker” (hierna verder te noemen: het “Spel”) van Radio 10 B.V., Bergweg 70, 1217 SC in Hilversum (hierna verder te noemen “Radio 10”). Radio 10 is onderdeel van Talpa Network B.V. Het Spel heeft tot doel het promoten van Beter Bed.


• Naast deze aanvullende spelvoorwaarden zijn ook de Algemene Spelvoorwaarden van Talpa Network van toepassing. Deze zijn hier te vinden. Bij afwijking prevaleren de aanvullende spelvoorwaarden.
• Radio 10 stelt aan deelnemers jonger dan 18 jaar de voorwaarde dat zijn of haar ouder/verzorger toestemming verleent voor deelname aan het Spel.
• De spelperiode loopt van maandag 13 juni 06:00 uur, t/m vrijdag 17 juni 10:00 uur 2022.
• Hoe doe je mee? Luister gedurende de actieweek naar Ekdom in de Morgen. Hoor jij de wekker voorbij komen? Stuur dan snel een berichtje met ‘Wekker’ via de gratis Radio 10-app. Word je gebeld en kom je live in de uitzending? Dan win je een van de prijzen verzorgd door Beter Bed. Log in als Radio 10 Member of meld je gratis aan als Radio 10 Member om te kunnen deelnemen.
Er zijn vijf prijzen, waarvan er dagelijks één wordt weggegeven tijdens Ekdom in de Morgen. De prijzen zijn opgeschreven en worden in enveloppen gestoken. Elke dag tijdens het weggeefmoment zal het team van Ekdom in de Morgen één envelop openen. Deze prijs wordt weggegeven op deze
specifieke dag. De overige prijzen blijven over voor de andere dagen in de actieweek. Elke prijs wordt maximaal 1 keer weggegeven. De deelnemers mogen niet zelf beslissen welke prijs ze willen winnen.


Social Media
Instagram:
Om deel te nemen aan het Spel moet je via het Instagramaccount van Radio 10 reageren op de post die over de campagne van Beter Bed gaat met als titel ‘Maandag Prijzenslag’. Deze post wordt geplaatst op maandag 20 juni. Uit alle reacties zal er 1 winnaar worden geselecteerd aan de hand van een trekking.


Facebook:
Om deel te nemen aan het Spel moet je via het Facebook account van Radio 10 reageren op de post die over de campagne van Beter Bed gaat met als titel ‘Maandag Prijzenslag’. Deze post wordt geplaatst op maandag 20 juni. Uit alle reacties zal er 1 winnaar worden geselecteerd aan de hand van een trekking.

• Binnen de spelperiode zijn er 7 spelrondes met 7 trekkingen tussen maandag 13 juni en maandag 20 juni 2022. Belangrijk om te weten als je via het internet of DAB+ naar ons luistert: de digitale stream van een radio-uitzending loopt vanwege technische redenen (o.m. door tussenkomst van servers, routers en als gevolg van buffering), altijd achter op het radio signaal zoals te horen is via de ether (FM). Hou hier rekening mee wanneer het Spel met zich meebrengt dat je gelijk moet reageren op iets dat tijdens de uitzending te horen is. Eventuele klachten verband houdende met dit punt zullen niet in behandeling worden genomen.
• De te winnen prijzen op radio bestaan uit het volgende:
1. 2 dekbedovertrekken naar keuze. Maximum waarde van €449,-.
2. Zomer beddengoed pakket met hoeslaken/molton/dekbed. Maximum waarde van €449,-.
3. Kussen naar keuze. Maximum waarde van €100,-. De prijswinnaar mag naar de winkel voor het juiste persoonlijke advies. Dit wordt van tevoren afgestemd met Beter Bed N.V., zodat ze contact kunnen opnemen welke winkel hierin het beste is.
4. B Bright Matras (naar keuze). Maximum waarde van €449,-. De prijswinnaar mag naar de winkel voor het juiste persoonlijke advies. Dit wordt van tevoren afgestemd met Beter Bed N.V., zodat ze contact kunnen
opnemen welke winkel hierin het beste is.
5. Boxspring Karlsson Autentik Tunn. Maximum waarde van €2.099,-. Maat voering keuze uit: 140x200 – 1.60x200 – 1.80x200. Indien er wordt gekozen voor een kleiner model, kan het restbedrag niet uitgekeerd worden
in shoptegoed. Bovenstaande prijzen zijn afhankelijk van verschillende maten. De prijswinnaar kan doorgeven welke maat ze willen ontvangen en Beter Bed N.V. zorgt ervoor dat dit wordt verzonden. Prijswinnaars mogen het uitzoeken vanaf de website óf even in een van de fysieke winkels van Beter Bed gaan kijken en de code noteren. De prijzen worden via een contactpersoon van Beter Bed N.V. verstuurd naar het thuisadres van de winnaar.
• De te winnen prijzen via social media bestaat uit het volgende: Beter Bed Zomerbeddengoed pakket (met hoeslaken/molton/dekbed). Maximum waarde van €449,-.
• Deelname aan het Spel is gratis.
• Het is mogelijk meerdere keren deel te nemen aan het Spel om zo de kans op het winnen van een prijs te vergroten.
• Winnaars krijgen vrijdag 24 juni voor 17:00 uur per e-mail bericht over de gewonnen prijs. Winnaars kunnen tot uiterlijk 10 dagen na het bekendmaken van de winnaars aanspraak maken op de prijs. Na deze periode vervalt de aanspraak op de prijs automatisch en zal in zijn/haar plaats een nieuwe winnaar getrokken worden.
• Talpa Network gaat zorgvuldig om met de door jou verstrekte gegevens. De persoonsgegevens die je in het kader van het Spel aan Radio 10 verstrekt (waaronder de eventueel in het Ingezonden Materiaal opgenomen (bijzondere) persoonlijke gegevens), worden door Radio 10 en Beter Bed
N.V. uitsluitend gebruikt voor de organisatie van het Spel zoals opgenomen in deze voorwaarden en in aanvulling op de Privacyverklaring van Talpa Network. Indien er bijzondere persoonsgegeven in het Ingezonden Materiaal zijn verwerkt geef je uitdrukkelijk je toestemming aan Talpa Network om deze gegevens te gebruiken.
• Na het winnen van een prijs is het gedurende 3 maanden niet mogelijk om via acties van Radio 10 opnieuw prijzen te winnen.
• Voor extra informatie of eventuele klachten met betrekking tot het Spel kun je contact opnemen met [email protected]. Zorg ervoor dat je de informatie zoals genoemd in artikel 2.5 van de Algemene Spelvoorwaarden van Talpa Network vermeldt. Je ontvangt een telefonische of schriftelijke reactie met eventueel en uitsluitend ter beoordeling van Radio 10 een voorstel om de klacht op te lossen.
• Voor vragen over de verwerking van jouw persoonsgegevens kun je contact opnemen met [email protected].

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing