Oud matras inruilen = 15% éxtra korting

3 : 13 : 31
15
Binnenkijken bij Suzanne

Binnenkijken bij Suzanne

Suzanne (32) woont sinds drie jaar in Den Bosch. Ze vond de perfecte combinatie tussen de stadse beleving en de gezellige sfeer van een Brabants dorp. Samen met haar vader en de hulp van vrienden knapte ze haar woning helemaal naar eigen smaak op. De autentieke sfeer van het huis bleef hierbij behouden.  

Op vrijdag is Suzanne vrij van haar werk. Meestal zorgt ze ervoor dat ze het huis dan 's morgens al aan kant maakt, zodat ze daar de rest van het weekend niet meer over na hoeft te denken. Suzanne: "Ik hou er heel erg van om buiten te zijn. Ondanks dat honden geen agenda hebben, lijkt het wel alsof mijn hond Mazzel gewoon wéét welke dag het is. Want op vrijdag staat hij al klaar met zijn riem, omdat we dan altijd een extra lange wandeling maken."

Binnenkijken bij Suzanne

Beperkt budget, maar geen concessies op kwaliteit

Suzanne heeft flink geïnvesteerd in het huis toen ze er kwam wonen. Alle muren zijn gestuukt, ze heeft een nieuwe badkamer en alles is geschilderd. Voor de inrichting was er nog een beperkt budget over. Maar ze wilde geen concessies doen aan de kwaliteit. "Dat het een boxspring ging worden stond eigenlijk bij voorbaat al vast," zegt Suzanne. 

"Ik wilde dat zo graag, omdat dat hélemaal past bij de uitstraling van mijn slaapkamer. Deze boxspring is zo'n eyecatcher dat de slaapkamer eigenlijk meteen al helemaal aangekleed was!"

Slaapkamer van Suzanne
Suzanne
Suzanne

Shop in de stijl van Suzanne:

Plaid Sagano

99.95

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing