Laatste kans! M line + Beter Slapen Deals tot -50%

2 : 4 : 59
16

Maak kennis met onze slaapcoach Mark

We stellen je graag voor aan Mark Schadenberg, onze slaapcoach! Mark was 13 jaar Algemeen Militair Verpleegkundige bij Defensie. Nu heeft hij zich gespecialiseerd in het coachen van mensen met slaapproblemen. Reden genoeg voor Beter Bed om de samenwerking aan te gaan met Mark!

De ervaringen die hij opdeed tijdens zijn carièrre als oud-militair heeft hij doorvertaald in zijn expertise op het gebied van slaap. Hij schuift regelmatig aan bij Koffietijd (iedere werkdag om 10:00 op RTL4), heeft zijn eigen podcast Bedweters én schreef een boek: Van slaapwandeling naar droomleven. 

Jouw vraag beantwoord in de Bedweters podcast

Stel je vraag!

Aan het einde van iedere aflevering van de Bedweters podcast beantwoorden Mark en onze slaapexpert Bart vragen van luisteraars. 

Wil jij dat jouw vraag beantwoord wordt? Stuur dan je vraag in via onderstaand formulier!

Bedweters podcast

Van slaapwandeling naar droomleven

De ervaring en kennis die slaapcoach Mark Schadenberg heeft opgedaan, heeft hij vastgelegd in een boek: Van slaapwandeling naar droomleven. 

Van slaapwandeling naar droomleven leert je slapen als een roos en schudt je daarna wakker om je droomleven te gaan leiden. Want zelfs met een uur extra slaap krijg je al meer focus, energie en daadkracht wat leidt tot veel meer werk- & levensgeluk. Dit is het ideale boek voor een slaapkop die koploper wil worden. Als militair in oorlogsgebied heeft slaapcoach Mark Schadenberg zelf ervaren wat slaapproblemen, stress en fysieke klachten met je doen. Hij raakte vervreemd van zichzelf en leefde enkel nog om te overleven. Deze nachtmerrie aan ervaringen bleek hij nodig te hebben om te ontwaken. Hij leerde opnieuw te verbinden met zichzelf, met het hier en nu en had zin in een actief en betekenisvol leven. Hij bevrijdde zich uit de kooi waarin hij zichzelf gevangen hield. De sleutel? Slaap! Van slaapwandeling naar droomleven is jouw wake-up call voor een relaxed en succesvol bestaan. Beweeg je te weinig en eet je niet gezond? Weerhouden stress en slaapgebrek je ervan om je dromen waar te maken? Wil je meer energie en een zinvoller bestaan? Word wakker in een wereld vol nachtrust om met frisse energie te gaan doen waar jij het allerliefst je bed voor uit komt! 

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing