Slimme slaapkamer

Personaliseer jouw slaapervaring

Met de slimme verlichting en slaapproducten van Philips wordt jouw slaapervaring nóg persoonlijker.

Slim slapen is beter slapen

Als je beter slaapt, ben je gezonder, gelukkiger en productiever. Beter Bed helpt iedereen beter te slapen. Als dé slaapspecialist van Nederland zorgen wij dat jij de goede slaap krijgt die je nodig hebt. Met jarenlange ervaring, het Beter Slapen ID, advies op maat met behulp van onze Beter Slapen Scan én digitale innovaties.

Beter slapen is dus belangrijk maar ook héél persoonlijk. Beter slapen is beter leven, maar hoe doe je dat? Je denkt natuurlijk meteen aan een beter bed en matras. En dat klopt. Daar kunnen onze slaapadviseurs in de winkel je mee helpen. Maar het gaat ook over de kwaliteit van jouw slaap. Met slimme ontwikkelingen op slaapgebied helpen digitale innovaties om je beter te laten slapen.

Dit doet slimme verlichting met je slaap

Slim slapen | Beter Bed

Een slim verlichte slaapkamer

De lampen van Philips, die kennen we wel. Maar wist je dat Philips zelfs bijdraagt aan het verbeteren van jouw persoonlijke slaapervaring? Zo creëer je met de slimme verlichting van Philips Hue in een handomdraai een sfeervolle slaapkamer, maar stimuleren de verschillende producten ook letterlijk jouw slaap.

Wat dacht je bijvoorbeeld van ontspannen in slaap vallen en slimmer wakker worden met een Philips Wake-up Light? Deze bootst de zonsondergang en -opkomst na, zodat jij volgens je natuurlijke slaap-waakritme in slaap valt en wakker wordt. Dat betekent vol energie en zonder moeite! Combineer de Philips verlichting en slaapproducten met de producten van Beter Bed en maak van jouw slaapervaring de meest persoonlijke, slimme en optimaalste slaapervaring óóit.

Installeer slimme verlichting op je slaapkamer in 3 stappen | Beter Bed

Installeer slimme verlichting in je slaapkamer in 3 stappen

Met licht kun je de sfeer van je slaapkamer helemaal aanpassen naar het moment. Natuurlijk wakker worden door licht wat langzaam feller wordt, tot rust en ontspanning komen, een romantische sfeer creëren, het kan allemaal met de slimme slaapkamerverlichting van Philips Hue.

Het installeren van deze lampen gaat in drie gemakkelijke stappen:

  • Stap 1: koppel de bridge met je router
  • Stap 2: draai de lampen in of zet ze op de gewenste plaats
  • Stap 3: download de Philips Hue app en connect je lampen

Zo zie je maar, zo simpel is het dus om sfeer te maken in je slaapkamer!

Beter Slapen ID, het slimme matras van Beter Bed

Meet via de Beter Slapen ID snel en simpel welk matras het beste bij jou past, met behulp van de laatste technologie op slaapgebied. Aan de hand van de uitslagen van deze test gecombineerd met de kennis van onze slaapadviseurs in de winkel, kunnen we jou voorzien van het beste, onafhankelijke en meest passende advies. 

Hoe werkt het?

Met de Beter Slapen ID vinden we binnen een aantal minuten jouw ideale matras. Terwijl jij op de Beter Slapen ID ligt verzamelt deze duizenden datapunten over jou en je lichaamstype. Aan de hand van een aantal persoonlijke vragen en de metingen maken we jouw persoonlijke profiel, je Beter Slapen ID. De resultaten uit de Beter Slapen ID worden gematcht aan ons volledige matrassen assortiment om jou te voorzien van een objectief en best passend advies. Bekijk hier in welke winkels de Beter Slapen ID te vinden is.

De slaap Analyzer houdt bij hoe jij slaapt

De Withings Sleep Analyzer is een slaapmat die je onder je matras legt. De sensor registreert nauwkeurig je bewegingen, ademhaling, hartslag en kan zo de kwaliteit van je slaap bepalen.

Ook kan het dankzij geavanceerde sensoren bepalen of je in een lichte, diepe of REM-slaap verkeert. Grootste pluspunt aan de Analyzer is dat deze ook slaapapneu detectie heeft.

Oontwikkeld in samenwerking met slaapartsen en klinisch gevalideerd.

Meet je slaap & gezondheid

Philips Wake-up Light

Slim wakker worden

Heb je moeite met opstaan en wil je graag energiek wakker worden? Dat kan met de Philips Wake-up Light. De beste manier om te ontwaken is met de zon. Ons natuurlijke slaap-waakritme is namelijk gebaseerd op de zonsondergang en -opkomst. De Wake-up Light bootst de zonsopkomst na in de ochtend. Van een lichte schemering, naar een rode gloed en eindigend met daglicht. Geen vervelende wekker meer maar de zonsopkomst die je wekt! 

 

Bekijk dit product

Philips Wake-up Light nu bij Beter Bed
Philips Wake-up Light nu bij Beter Bed

Philips Hue Starterkit

Vind het juiste licht voor je dagelijkse activiteiten met de Philips Hue starterkit. Deze kit bestaat uit drie slimme white ambiance LED-lampen met E27-fitting, een Hue bridge en een dimmer switch. Draai gewoon de Hue lampen in je bestaande verlichting en ontdek de vele mogelijkheden in de Philips Hue app zoals je verlichting regelen met je smartphone, bewegingssensoren of de bediening van je lampen wanneer je niet thuis bent. Geniet van witlicht, wittinten of het volledige kleurenspectrum. Energiezuinig en slimmer dan slim!

 

Bekijk dit product

Philips Hue Starterkit nu bij Beter Bed
Philips Hue Starterkit nu bij Beter Bed
Hoe maak jij je slaapkamer sfeervol? | Beter Bed

Breng je slaapkamer tot leven met slimme slaapkamerverlichting

De dag begint natuurlijk met wakker worden. Met de Philips Wake-up light wordt het geleidelijk lichter in je slaapkamer, zoals bij een natuurlijke zonsopgang. Hierdoor word je makkelijker, frisser en energieker wakker. Laat de dag maar beginnen! 

Natuurlijk speelt verlichting ook een hele belangrijke rol bij het bepalen van de juiste sfeer. Met deze slimme lampen van Philips Hue kun je jouw slaapkamer omtoveren tot een romantisch paradijsje. Kies bijvoorbeeld warmrood voor romantiek, zachtblauw voor rust of groen voor avontuur.

Ga lekker creatief aan de slag met verlichting en nog een laatste tip: Maak een LED-lightstrip vast achter je bed voor een éxtra romantisch sfeertje!”

Philips Hue Lightstrip

De Philips Hue lightstrip Plus is de meest flexibele lichtbron die je je kunt voorstellen. Je kunt de strip in elke vorm buigen, inkorten of verlengen. Verlicht bijvoorbeeld grotere oppervlakten met zacht, stijlvol indirect licht: plak de lightstrip bijvoorbeeld op aan de achterkant van je bed, aan de zijkant van je bed als in- of uitstapverlichting of op kastplanken.

 

Bekijk dit product

Philips Hue Lightstrip bij Beter Bed
Philips Hue Lightstrip bij Beter Bed

Philips Hue Go

Met de draadloze, draagbare Philips Hue Go tafellamp heb je altijd slimme verlichting bij de hand. De White and Color Ambiance LED-lamp geeft licht in 50.000 wittinten en 16 miljoen kleuren en brandt tot wel 3 uur op één acculading. Dus of je nu een kleuraccent zoekt op een vaste plaats, of gewoon als sfeermaker op bijvoorbeeld de tuintafel, de Hue Go levert altijd de perfecte sfeer. 

Bekijk dit product

Philips Hue Go nu ook verkrijgbaar bij Beter Bed
Philips Hue Go nu ook verkrijgbaar bij Beter Bed

Philips Hue Bridge

De Philips Hue Bridge is het brein van het slimme Philips Hue verlichtingssysteem en ontgrendelt alle slimme verlichtingsmogelijkheden. Met de Hue Bridge heb je de volledige controle tot wel vijftig lampen en accessoires, waar je ook bent. Verbind de Bridge met je router en gebruik vervolgens de gratis Philips Hue app op je smartphone of tablet om alle Hue-lampen in je woning aan te sturen. Zo kun je heel eenvoudig je verlichting personaliseren met o.a. timers, routines en aangepaste lichtscènes, precies zoals jij het wilt!

 

Bekijk dit product

Philips Hue Bridge nu ook verkrijgbaar bij Beter Bed
Philips Hue Bridge nu ook verkrijgbaar bij Beter Bed

Philips Hue Bewegingssensor

Gebruik de Philips Hue bewegingssensor om je slimme Hue lampen te activeren zodra er iets beweegt in de kamer. Hij beschikt bovendien ook over een daglichtsensor die detecteert of er nog voldoende daglicht is. De lampen gaan dus alleen aan als je ze nodig hebt. De gevoeligheid daarvan kun je op je smartphone of tablet instellen via de Philips Hue app. De sensor werkt op batterijen en kan eenvoudig, magnetisch of met schroeven, overal in huis worden geplaatst.

 

Dit product is binnenkort leverbaar

Philips Hue motionSensor bij Beter Bed
Philips Hue motionSensor bij Beter Bed

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing