Oud matras inruilen = 15% éxtra korting

5 : 5 : 38
0
Binnenkijken bij Ying en Roelof

Binnenkijken bij Ying + Roelof

Doordeweeks puilen de agenda's van Ying en Roelof uit met werk, sport en sociale afspraken. Ook in het weekend zit dit stel niet stil. Maar dan hebben ze alle tijd voor elkaar. Buiten de deur of samen in hun stijlvolle gerenoveerde stadswoning laden ze hun batterij weer helemaal op.  

In hun vrijstaande woning aan de rand van de Eindhovense binnenstad wonen zij nu net een klein jaar. Een droomplek. Ying (45): "Het fijne van renoveren is dat we alles naar onze eigen hand konden zetten. We houden van kwaliteit, strak en minimalistisch, iets wat je ook zeker terug ziet in ons slaapkamerinterieur."

"We hijsen ons in het weekend graag in ons favoriete huispak, maken een lekker borrelplankje en settelen ons op bed. Mét onze favoriete serie. Ons bed leent zich hier perfect voor. Het is lekker ruim en ligt mega comfortabel. De bodem combineert namelijk perfect met onze M line matrassen. Hierdoor slapen wij ok super en staan we de volgende dag vol energie weer op."

Bädd Hugg: het nieuwste bed in de Kårlsson collectie

De stoffering is los verkrijgbaar. Je hebt keuze uit ee uitgeberid klurenpalet en diverse stofsoorten. Daarmee geef je jouw slaapkamer in een handomdraai in een andere look!

Slaapkamer Ying en Roelof, grijs bed

Shop the look

Bed Bädd Hugg exclusief bodem en matras

(2)
Uitvoering: Excl. matras en bedbodem |
Maatvoering: Tweepersoons |
Montage: gratis gemonteerd |

Levertijd: 7 tot 8 weken

1449.-

Traagschuim matras Slow Motion 6

(730)
Hardheid: stevig |
Gewichtsklasse: tot 140kg |
Comfortzones: 7 |
Tijk afritsbaar: Ja |

Levertijd: 3 dagen

1799.-
second-half

2e halve prijs + 15% éxtra korting als je je oude matras inruilt

Traagschuim matras Slow Motion 8

(647)
Hardheid: stevig |
Gewichtsklasse: tot 140kg |
Comfortzones: 7 |
Tijk afritsbaar: Ja |

Levertijd: 3 dagen

2099.-
second-half

2e halve prijs + 15% éxtra korting als je je oude matras inruilt

Een bed met de design looks van een boxspring

Bed Kårlsson Bädd Hugg heeft de looks van een boxspring, maar is een bed. Hierdoor kies je altijd voor jouw beste persoonlijke slaapcomfort met een losse bedbodem en matra die helemaal aansluiten op je lichaam en wensen. 

Roelof (47):"Maar na een drukke week gaan we er op zaterdagavond ook graag op uit. Eindelijk tijd voor elkaar onder het genot van goed eten en een drankje of meer. Vaak sluiten onze vrienden aan en gaan we door tot de late uurtjes". 

Wat de doorslaggevende factoor was om voor dit bed te gaan? Ten eerste ziet er het natuurlijk gewoon fantastisch uit, maar daarnaast vinden we het heel belangrijk om onze footprint zo klein mogelijk te houden. Wij zochten een duurzaam bed wat langer mee gaat. Met de Bädd zijn we daarin perfect geslaagd."

Slaapkamer van Ying
M line matras
Karlsson Badd

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing