Oud matras inruilen = 15% éxtra korting

1 : 2 : 8
27

Romantische slaapkamer

Philips

Personaliseer jouw slaapervaring

Met de slimme verlichting en slaapproducten van Philips wordt jouw slaapervaring nóg persoonlijker.

Philips

Meer over Philips

De lampen van Philips, die kennen we wel. Maar wist je dat Philips zelfs bijdraagt aan het verbeteren van jouw persoonlijke slaapervaring? Zo creëer je met de slimme verlichting van Philips Hue in een handomdraai een sfeervolle slaapkamer, maar stimuleren de verschillende producten ook letterlijk jouw slaap. Wat dacht je bijvoorbeeld van ontspannen in slaap vallen en slimmer wakker worden met een Philips Wake-up Light? Deze bootst de zonsondergang en -opkomst na, zodat jij volgens je natuurlijke slaap-waakritme in slaap valt en wakker wordt. Dat betekent vol energie en zonder moeite! Combineer de Philips verlichting en slaapproducten met de producten van Beter Bed en maak van jouw slaapervaring de meest persoonlijke, slimme en optimaalste slaapervaring óóit.

Hoe maak jij je slaapkamer sfeervol? | Beter Bed
Installeer slimme verlichting op je slaapkamer in 3 stappen | Beter Bed

Philips Wake-up Light

Slim wakker worden

Heb je moeite met opstaan en wil je graag energiek wakker worden? Dat kan met de Philips Wake-up Light. De beste manier om te ontwaken is met de zon. Ons natuurlijke slaap-waakritme is namelijk gebaseerd op de zonsondergang en -opkomst. De Wake-up Light bootst de zonsopkomst na in de ochtend. Van een lichte schemering, naar een rode gloed en eindigend met daglicht. Geen vervelende wekker meer maar de zonsopkomst die je wekt! 

 

Bekijk dit product

Philips Wake-up Light nu bij Beter Bed
Philips Wake-up Light nu bij Beter Bed

Philips Hue Starterkit

Vind het juiste licht voor je dagelijkse activiteiten met de Philips Hue starterkit. Deze kit bestaat uit drie slimme white ambiance LED-lampen met E27-fitting, een Hue bridge en een dimmer switch. Draai gewoon de Hue lampen in je bestaande verlichting en ontdek de vele mogelijkheden in de Philips Hue app zoals je verlichting regelen met je smartphone, bewegingssensoren of de bediening van je lampen wanneer je niet thuis bent. Geniet van witlicht, wittinten of het volledige kleurenspectrum. Energiezuinig en slimmer dan slim!

 

Bekijk dit product

Philips Hue Starterkit nu bij Beter Bed
Philips Hue Starterkit nu bij Beter Bed

Philips Hue Lightstrip

De Philips Hue lightstrip Plus is de meest flexibele lichtbron die je je kunt voorstellen. Je kunt de strip in elke vorm buigen, inkorten of verlengen. Verlicht bijvoorbeeld grotere oppervlakten met zacht, stijlvol indirect licht: plak de lightstrip bijvoorbeeld op aan de achterkant van je bed, aan de zijkant van je bed als in- of uitstapverlichting of op kastplanken.

 

Bekijk dit product

Philips Hue Lightstrip bij Beter Bed
Philips Hue Lightstrip bij Beter Bed

Philips Hue Go

Met de draadloze, draagbare Philips Hue Go tafellamp heb je altijd slimme verlichting bij de hand. De White and Color Ambiance LED-lamp geeft licht in 50.000 wittinten en 16 miljoen kleuren en brandt tot wel 3 uur op één acculading. Dus of je nu een kleuraccent zoekt op een vaste plaats, of gewoon als sfeermaker op bijvoorbeeld de tuintafel, de Hue Go levert altijd de perfecte sfeer. 

 

Bekijk dit product

Philips Hue Go nu ook verkrijgbaar bij Beter Bed
Philips Hue Go nu ook verkrijgbaar bij Beter Bed

Philips Hue Bridge

De Philips Hue Bridge is het brein van het slimme Philips Hue verlichtingssysteem en ontgrendelt alle slimme verlichtingsmogelijkheden. Met de Hue Bridge heb je de volledige controle tot wel vijftig lampen en accessoires, waar je ook bent. Verbind de Bridge met je router en gebruik vervolgens de gratis Philips Hue app op je smartphone of tablet om alle Hue-lampen in je woning aan te sturen. Zo kun je heel eenvoudig je verlichting personaliseren met o.a. timers, routines en aangepaste lichtscènes, precies zoals jij het wilt!

 

Bekijk dit product

Philips Hue Bridge nu ook verkrijgbaar bij Beter Bed
Philips Hue Bridge bij Beter Bed

Philips Hue Bewegingssensor

Gebruik de Philips Hue bewegingssensor om je slimme Hue lampen te activeren zodra er iets beweegt in de kamer. Hij beschikt bovendien ook over een daglichtsensor die detecteert of er nog voldoende daglicht is. De lampen gaan dus alleen aan als je ze nodig hebt. De gevoeligheid daarvan kun je op je smartphone of tablet instellen via de Philips Hue app. De sensor werkt op batterijen en kan eenvoudig, magnetisch of met schroeven, overal in huis worden geplaatst.

 

Bekijk dit product

Philips Hue motionSensor bij Beter Bed
Philips Hue bewegingsSensor bij Beter Bed
Philips Hue

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing