Peter de Beter Bedweter over de Beter Slapen ID | Beter Bed

Dat kan beter!

Bij jou ook? Hoe beter je slaapt, hoe gelukkiger, gezonder en productiever je bent. Wij geloven dat iedereen beter kan slapen.

Hoe?

Met een bed dat precies bij jou past. Of matras, kussen en beddengoed bijvoorbeeld. Maar dat niet alleen. We helpen je met het maken van de beste keuzes en maken je blij met onze service. En dat al sinds 1983.

Onze kracht?

Dat zijn onze medewerkers. Met hun vakkennis, jarenlange ervaring, aandacht en humor staan ze klaar om iedereen beter te laten slapen. Want dát is nou precies waar wij elke dag ons bed voor uit komen.

Beter Bed. Beter slapen, beter leven.

Peter de Betweter - M-line matras

Peter de Beter Bed-weter over onze Matrassen:

“Jij wil toch zeker ook goed slapen en met genoeg energie opstaan? Wist jij dat dat begint met een goed matras? Iedere 8 jaar. Bij Beter Bed vind je héél veel verschillende matrassen. Eenpersoons matrassen, tweepersoons matrassen, koudschuim- of traagschuim matrassen, alle soorten zijn verkrijgbaar.”

 

Ontdek matrassen

Peter de Beter Bedweter over de nieuwe B Bright bed- en boxspring collectie

Peter de Beter Bed-weter over onze Boxsprings:

“Wil jij ook iedere nacht genieten van ultiem slaapcomfort? Wist je dat je in het uitgebreide boxspring assortiment bij Beter Bed altijd het model van jouw dromen én wensen in comfort vindt? Welke stijl, afmeting of type comfort je ook zoekt, Beter Bed heeft het.”

 

Ontdek boxsprings

Peter de Beter Bedweter over ons technische textiel

Peter de Beter Bed-weter over ons Beddengoed:

“Jouw beddengoed? Dat kan beter! Want wist jij dat je dekbed voor 80% de temperatuur in je bed bepaalt? Of je het nu snel warm of juist koud hebt in bed: bij Beter Bed vind je een ruime collectie dekbedden, kussens, hoeslakens en moltons die écht bij je passen.”

 

Ontdek beddengoed

Peter de Beter Bedweter over het meest stylische beddengoed

Peter de Beter Bed-weter over onze dekbedovertrekken:

“Wist je dat ze bij Beter Bed ook dekbedovertrekken hebben? En dat in wel 500 kleurencombinaties. Daar zitten echte meesterwerkjes tussen, echt fascinerend.”

 

Ontdek dekbedovertrekken

Al ruim 40 jaar expert in slapen

In 1983 openden we onze eerste twee beddenspeciaalzaken in Nederland. Sinds die tijd zijn wij als geen ander op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op slaapgebied. Wij geloven dat iedereen beter kan slapen. En omdat we allemaal anders zijn, betekent dat ook voor iedereen wat anders. We hebben oog voor jouw behoeftes en budget. We helpen je online en in de winkel met een betere nachtrust. Hierdoor voel jij je op de lange termijn gezonder, fitter en beter.

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing