Vier vakantie in je slaapkamer, top 7 vakantiebestemmingen

Vier vakantie in je slaapkamer

 

De Beter Bed top 7 vakantie-in-eigen-huis-bestemmingen

De zon laat zich weer zien. De natuur is van slag door het vroege begin van de lente. O ja, en dan is er ook nog het coronavirus dat de wereld in zijn greep houdt. Exotische of minder exotische vakantiebestemmingen zitten er niet in dit jaar. Maar wil je toch even van alle stress loskomen, lekker luieren en een goede nachtrust ervaren deze zomer? Kom dan tot rust met een van onze top 7 vakantie-in-eigen-huis-bestemmingen!

 

1. Slaapverdië

 

Onze nieuwste aanwinst in het assortiment is Bed Craft! Dankzij de industriële stijl lekker opvallend in de slaapkamer. Én makkelijk te combineren met andere accessoires.

 

Vanaf €599   Bekijk


 

2. Snurkina Faso

 

Een snurkende partner is niet echt bevorderend voor een goede nachtrust. Het minste wat je dan nodig hebt is een comfortabele boxspring! Met de Kårlsson Autentik Tunn kun je rekenen op een comfortabele en uitgeruste nacht.

 

Vanaf €839   Bekijk


 

3. Bedlehem

 

Een echte aanrader in Bedlehem is het Butiken bed met drie laden. Na een bezoek aan Bedlehem kom je helemaal opgeladen en uitgerust terug. Mooi én comfortabel, dat vind je niet vaak.

 

Vanaf €339   Bekijk


 

4. Canarische Spreilanden

 


Wist je dat je met dekbedovertrek Nora, áltijd in een stijlvol bed duikt? En precies daarom is Nora onze favoriet! Comfortabel en lekker zacht, voor een heerlijke nachtrust.

 

 

Vanaf  €39,95  Bekijk


 

5. Kasta Rica

 

Het zonovergoten Kasta Rica staat bekend om haar zee aan ruimte. Met name schuifdeurkast Easy, welke zowel legplanken als ophangmogelijkheden heeft.

 

 

Vanaf €299   Bekijk


 

6. Matrassedonië

 

Iedereen die vraagt om een reis naar Matrassedonië, raden we het volgende aan: ga voor Gold Pocket Foam. Bij aanschaf van 1 matras krijg je de tweede gratis! Ook op vakantie blijven we Nederlanders, toch?

 

Vanaf €499*   Bekijk

*Prijs voor 2 matrassen


 

7. Dekenmarken


Wist je dat je beter slaapt in een koele slaapkamer? In de zomer is dit nogal een uitdaging, maar met het ademende en lichte bamboe zomerdekbed komt dit helemaal goed! 

 

 

Vanaf €44,95    Bekijk


 

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing