Vtwonen 7 november 2021

Verliefd! Van logeerzolder naar droomslaapkamer

Wat als je huis maar geen thuis wil worden? Juist! Dan wordt het hoog tijd voor ‘vtwonen weer verliefd op je huis’. Na de aankoop van hun nieuwbouwwoning in Heiloo lukt het Jill en Mark maar niet om er een sfeervol geheel van te maken. Maik mist de romantische, natuurlijke vibe en Jill de strakke, industriële touch. Jep, je raadt het al: ook de slaapkamer én de nachtrust van het stel zijn toe aan een flinke oppepper.

De oude slaapkamer is maar een kale bedoeling. Ook hebben ze de wens om op zolder te gaan slapen. Deze voormalige logeerzolder is lekker ruim en leent zich perfect voor een droomslaapkamer. Frans, de vtwonen stylist wil hier gaan zorgen voor verbinding en het gevoel van reizen. Een hele uitdaging met de uiteenlopende smaken van Jill en Maik. Daarnaast wil hij het ook vooral rustig te houden.

Op zoek naar de artikelen uit deze aflevering?

vtwonen 7 november 2021

Bed Sky: natuurlijk en minimalistisch

natuurlijk krijgt Frans dit voor elkaar! Hoe? Hij koos ervoor om de warme basiskleur van beneden door te trekken tot in de nieuwe slaapkamer op zolder. De ultieme basis van de ruimte is bed Sky van ons eigen merk Beter Bed Select. Het bed past perfect bij beide smaken. Het is een strak model van eikenhout, dus de perfecte combi. De ranke, zwarte stalen pootjes geven een natuurlijke en minimalistische uitstraling. Het bed past goed bij de kleur van de wanden en het plafond. De pocketveermatrassen kozen Jill en Maik uit aan de hand van hun slaapwensen- en behoeften, zodat deze precies de goede ondersteuning aan hun lichaam geven.

vtwonen aflevering 7 november 2021

Beddengoed maakt de sfeer pas écht goed

Frans kiest voor neutrale basistinten met verschillende kleuren grijs, lichtgroen, naturel en taupe om de slaapkamer af te maken en vooral om de zo gewenste rust te bewaren. Dekbedovertrek Weekend van Beter Bed Select in de lichtgrijze en groene kleur matchen perfect. Het superzachte en comfortabele plaid Sagano is in de naturel en antraciet kleur een mooie aanvulling. Met de verschillende sierkussen brengt Frans toch wat kleur toe aan het geheel. Het gele sierkussen Polo springt er uit. Wat is het toch mooi geworden!

vtwonen 7 november 2021

Ook weer verliefd worden op jouw slaapkamer?

Krijg jij na het zien van al dit moois ook zin om in je slaapkamer aan de slag te gaan? Je hele slaapkamer verbouwen is echt niet altijd nodig. Ook met nieuw beddengoed en een likje verf zet je in een mum van tijd al een nieuwe sfeer in je slaapkamer neer. Toch toe aan een nieuw bed en beter slapen? Laat je online of in onze winkel inspireren en adviseren. Jouw droombed of -boxspring zit er zeker tussen!

vtwonen 7 november 2021

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing