21% BTW korting op héél veel bedden en boxsprings!

3 : 16 : 45
32
Kopen op afbetaling bij Beter Bed

De grootste voordelen van Beter Bed betaalservice

Direct lekker slapen

Direct lekker slapen

Het grootste voordeel van de betaalservice is natuurlijk dat je direct slaapt op een bed van topkwaliteit. 

Goedkoop lekker slapen

Goedkoop lekker slapen

Een ander voordeel van de betaalservice is dat je niet in één keer veel geld kwijt bent. HIerdoor houd je bijvoorbeeld een mooie buffer achter de hand voor onverwachte uitgaven.

Laag bedrag per maand

Laag bedrag per maand

Je betaalt een vast, laag bedrag per maand en er zijn geen verborgen kosten. Wel zo overzichtelijk.

Wat is Beter Bed Betaalservice? 

Dat een goede nachtrust essentieel is voor een energieke dag hoeven we je vast niet te vertellen. Vergeet daarom ook niet het belang van een goed bed zoals een nieuwe boxspring. Jouw slaapsysteem is erg belangrijk om je geest en lichaam voldoende rust te kunnen bieden.

Vaak is een nieuw bed of boxspring een wat grotere investering, die financieel niet altijd even goed uitkomt. Gelukkig is er bij Beter Bed de betaalservice. Hiermee heb je je nieuwe boxspring of bed snel in huis en hoef je het aankoopbedrag niet in één keer te betalen. Na de betalingsperiode, wanneer het bed of de boxspring geheel is afbetaald, is deze helemaal van jou en geniet jij nog jarenlang van een heerlijke nachtrust. Beter!

Shop je boxspring  Shop je bed  Lees ons advies


Betalen zoals het jou uitkomt met de Beter Bed betaalservice

Je regelt jouw deelname direct in een van onze winkels. Zo gepiept dus! Neem wel altijd je legitimatiebewijs en bankpas mee, zodat de slaapadviseur je aanvraag direct in gang kan zetten. Wil je meer dan €1000 financieren? Neem dan ook een bewijs van inkomen én van je woonlasten (hypotheek of huur) mee. Denk bijvoorbeeld aan een loonstrook, bankafschrift of gebruik je bankapp waarop je bij- en afschrijvingen zichtbaar zijn. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om een bedrag tot €1.000 te financieren en de rest bijvoorbeeld direct af te rekenen.

Spreid je uitgaven en kies voor zekerheid

Met de Beter Bed Betaalservice betaal je op de manier die bij jou past. Je profiteert meteen van een betere nachtrust en betaalt in maandelijkse termijnen. Heb je nog niet genoeg gespaard voor jouw droombed? Met de Beter Bed Betaalservice spreidt je je uitgaven en kies je voor zekerheid.

Lease aanvragen
Betaalservice

Betaalservice aanvragen

Je deelname aan de Beter Bed Betaalservice regel je direct in de winkel. Neem je legitimatiebewijs en bankpas mee en onze slaapadviseur regelt jouw aanvraag ter plekke. 

Meer dan €1.000 financieren?

Dan vragen we je ook een bewijs van je inkomen en woonlasten (hypotheek of huur) mee te nemen. Denk aan een loonstrook, bankafshrift of je bankapp met daarop de bij- en afschrijvingen zichtbaar. 

Geen bewijs van inkomen en woonlasten bij je? Vraag tot €1.000 een financiering aan en betaal de rest contant. Voor meer informatie kun je altijd bij onze winkels terecht. 

Meer voordelen van de Beter Bed Betaalservice

  In de winkel te regelen met de Beter Bed slaapadviseur
  Na levering start je met betalen
  Looptijd van 24, 36, 48 of 60 maanden
  Extra aflossen mag altijd en kost je niets
  Na de leaseperiode is het bed of boxspring jouw eigendom

Voordelen boxspring lease

Een samenwerking met Santander

De Beter Bed Betaalservice is een niet-doorlopend goederenkrediet aanbod via Santander Consumer Finance Benelux B.V. waarbij toetsing en registratie BKR van toepassing zijn. Vraag naar de voorwaarden en het standaard informatieblad in de winkel. Beter Bed treedt op als verbonden bemiddelaar van Santander. Santander en Beter Bed geven hierin geen persoonlijk advies.

Santander calculator

De Beter Bed Betaalservice is een niet-doorlopend goederenkrediet aanbod van Santander Consumer Finance Benelux B.V. Toetsing en registratie BKR. Vraag naar de voorwaarden en standaard informatieblad in de winkel. Beter Bed treedt op als verbonden bemiddelaar van Santander. Santander en Beter Bed geven geen advies, je bepaalt zelf of het gewenste financieel product aansluit bij jouw wensen, behoeften en persoonlijke situatie.

Bereken hieronder of je in aanmerking komt voor deze betaalservice

De uitkomst van de calculator geeft jou een indicatie of van het te lenen bedrag. Aan dit overzicht en de uitkomst kun je geen rechten ontlenen. Vraag je verkoper in de winkel een officiële aanvraag voor je te doen bij Santander. Het maximaal aanvraagbedrag is €4999. Het minimaal aanvraagbedrag is €250.

Bekijk de calculator van Santander

Maak vandaag jouw droom al waar...

Met boxspring lease kan iedereen de luxe en het comfort ervaren van een boxspring!

 

Shop je boxspring

 

Kies voor boxspring lease!

Naast de Betaalservice heb je bij Beter Bed ook de mogelijkheid om een boxspring te leasen. Ook dan geniet je direct van het comfort, terwijl je geen grote uitgaven in één keer hebt. Ideaal!

 

Ga naar boxspring lease

 

 

Advies nodig?
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing