Inspiratie

Beter Bed figureert in Eigen Huis en Tuin

Onze collega’s Danny en Rob spelen een rol in het tv-programma Eigen Huis en Tuin. Om 18.15 uur op 18 februari spatten zij van het beeld op RTL4. En oja, onze boxspring Arendal speelt een bijrol. Heb jij het ook gezien?

Bed in de badkamer

Danny en Rob brachten een spiksplinternieuwe boxspring naar Dienie en Arie in Vuren. De klussers en stylisten van Eigen Huis en Tuin hadden een slaapkamer met bad gerealiseerd. Daar hoorde natuurlijk een mooi, nieuw bed bij! Beter Bed hoefde niet lang na te denken over het model boxspring dat bij de stijl van de slaapkamer annex badkamer past. Onze tijdloze Arendal matcht perfect met de stijlvolle antraciet- en grijstinten, het tweepersoons, vrijstaand bad en het strakke muurtje midden in de ruimte. En dus werd hij in de vrachtwagen geladen en naar Vuren gereden.

Boxspring op maat

Op de foto’s van de tv-opnames zie je goed dat je je boxspring helemaal naar eigen wens kunt samenstellen. Van matras en pootjes tot hoofdbord en voetbord: alles kan worden uitgevoerd in jouw persoonlijke stijl. In deze slaapkamer van Dienie en Arie is bewust gekozen voor een boxspring zonder hoofd- en voetbord. Het tussenmuurtje fungeert immers al als hoofdbord en de ruimte achter het bed is gering, waardoor een voetbord het geheel wat krap zou maken. Bovendien zorg je er op deze manier voor dat er op het voeteneind van het bed gezeten kan worden. Gezellig! Heb je genoeg ruimte, vind je het handig als het dekbed goed op z’n plek blijft liggen of wil je een side table achter het bed zetten? Dan is een voetenbord juist ideaal.

Ook een Arendal boxspring voor jou?

Om je nu op te geven voor elk tv-programma dat er bestaat, gaat misschien wat ver. Je kunt ook gewoon naar een van onze winkels rijden en de Arendal boxspring zelf uitproberen. Of je nu een eenpersoons, tweepersoons of twijfelaar boxspring zoekt. Houdt van zwart, bruin of grijs. Hem in de slaapkamer of badkamer gaat zetten. Arendal past zich aan jouw wensen aan. Het enige dat we niet kunnen beloven, is dat Danny en Rob hem persoonlijk bij je thuis komen brengen. Het zouden ook twee van onze andere logistiek medewerkers kunnen zijn. Als je eenmaal hebt ervaren hoe lekker een boxspring van Beter Bed slaapt, is ons dit hopelijk snel vergeven.

Lees meer over

Over de auteur

Stylist

Weet hoe je een slaapkamer perfect kan stylen.

Meer over Jolein

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing