RTL Project Glimlach

RTL Project Glimlach

Doe je mee?

RTL Project Glimlach haalt geld op voor Stichting Kinderziekenhuizen van Oranje. In deze zeven kinderziekenhuizen worden jaarlijks 380.000 ernstig zieke kinderen behandeld. Met de opbrengst van RTL Project Glimlach wil de stichting onderzoek doen en projecten uitvoeren die bijdragen aan het verminderen van angst, pijn en stress bij deze kinderen. Als slaapexpert weten wij als geen ander hoe belangrijk (nacht)rust is en hoe groot de impact hiervan is op onze mentale en fysieke gezondheid. Goed slapen kan bijdragen aan een goed herstel. Help jij ook mee?

Ik wil doneren

Steun RTL Project Glimlach

Met jouw donatie lever je een bijdrage aan de Stichting Kinderziekenhuizen van Oranje. Met de projecten die hiermee uitgevoerd worden tover je een glimlach op het gezicht van ernstig zieke kinderen. 

Doneer eenmalig

Het belang van slapen

Bij Beter Bed weten wij als geen ander hoe belangrijk slaap is. Laat staan wanneer je lichaam hard moet werken tegen een ziekte. Slaap is dan nóg belangrijker. Vanuit deze kennis ondersteunt Beter Bed al geruime tijd het Prinses Màxima Centrum, een van de zeven Kinderziekenhuizen van Oranje.

Voor meer informatie en partners, neem een kijkje op rtl.nl/projectglimlach.

Wij dagen uit...Beau van Erven Dorens

Wanneer wij denken aan een echter doorzetter die geen uitdaging uit de weg gaat, dan denken we aan Beau van Erven Dorens. De laatste tijd is hij druk met zijn nieuwste hobby: kitesurfen. Wij daagden hem uit voor een kitesurf challenge in ruil voor een donatie aan RTL Project Glimlach. Zou het hem lukken?

Kijk op 16 december naar RTL Boulevard en ontdek het zelf!


 

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing