Profiteer nú van 15% éxtra korting op bijna alles* met code oranje15

5 : 15 : 42
27
Beter slapen met Koffietijd en Beter Bed

Beter slapen met Beter Bed en Koffietijd

Is jouw goede voornemen ook om in 2021 beter te slapen? Dat komt goed uit! Deze maand staat Koffietijd in het thema van Beter Slapen. Diverse experts van Beter Bed delen hun adviezen en tips om het belang van goed slapen te laten zien. Dit sluit dan ook perfect aan bij ons doel om in 2021 van iedere Nederlander een slaapkop te maken! Goed slapen zorgt ervoor dat je overdag goed kunt presteren en zorgt er op termijn voor dat je de dokter buiten de deur houdt. Beter Bed zal er zijn om jou te helpen met beter slapen en daarmee een beter leven. Lees hier alle items uit Koffietijd nog eens op je gemak terug.

Koffietijd is elke werkdag te zien om 10:00 uur bij RTL4.

 

Beter Slapen met een slaapdagboek

Slaap je momenteel wat minder goed? Een slaapdagboek is dan handig en behulpzaam. De kwaliteit van je slaap, begint bij alles wat je overdag doet en meemaakt. Werken, zorgen, sporten, een etentje met vrienden. De dagen vliegen voorbij. Stilstaan bij je dagelijks leven maakt je meer bewust. Een slaapdagboek geeft je inzicht in de factoren die je nachtrust positief of negatief beïnvloeden. Plus veel extra tips om je slaap te verbeteren. Welterusten alvast!

Download het slaapdagboek

Het geheim van de opgeruimde slaapkamer

Als het gaat om rommel in de slaapkamer, spelen rondslingerende kledingstukken vaak een grote rol. Schoenen die her en der op de vloer liggen, boeken en kettingen op het nachtkastje … Dat kan stukken netter en overzichtelijker! Want we weten allemaal: een opgeruimd huis betekent een opgeruimde geest. En dat willen we allemaal wel, toch? 

Tips voor een opgeruimde slaapkamer

Snacks voor een goede nachtrust

Iedereen weet dat een kop koffie of een blikje energydrank niet bevorderlijk is voor een goede nachtrust. Door de cafeïne blijven je hersenen actief en kan je lichaam niet tot rust komen. Ook een uitgebreid diner vlak voordat je naar bed gaat, is niet aan te raden. Met honger gaan slapen is echter ook geen optie. Welke snacks wel raadzaam zijn voor een goede nachtrust, lees je hier!

Snack jezelf in slaap

7 tips bij slecht slapen door stress

Zit je in een spannende of stressvolle periode en merk je dat direct aan je nachtrust? Niet kunnen slapen door stress komt vaak voor. Stress is namelijk een van de grootste oorzaken van héél veel slaapproblemen. Lees snel verder en gebruik onze tips om wél ontspannen te kunnen slapen.

Lees onze 7 tips

Slaap je mooi met een schoonheidsslaapje

Dat een tekort aan slaap negatieve gevolgen heeft voor je reactievermogen en vaardigheden weten we. Maar wat doet het met je uiterlijk? Is slapen echt zo belangrijk voor je schoonheid als wordt beweerd? We kunnen je verklappen: ja! Na het lezen van deze blog, zorg jij er voortaan voor dat je iedere nacht aan je schoonheidsslaapje toekomt.

Tijd voor je schoonheidsslaapje

8 slaaptips bij een verkoudheid

Alsof een verkoudheid overdag nog niet vervelend genoeg is, kan het je ’s nachts ook flink storen en wakker houden. ’s Avonds worden de symptomen ook vaak nog wat erger dan overdag. Ben jijzelf niet verkouden dan kan ook jouw verkouden (bed)partner je nachtrust flink belemmeren. Grrrr! Hoog tijd voor nuttige tips waardoor je, ondanks je verkoudheid, tóch lekker slaapt!

Lees deze 8 tips

2021 wordt het jaar van de slaapkop!

Uit onderzoek is gebleken dat wij Nederlanders gemiddeld lang genoeg slapen, maar lang niet genoeg! En wist je dat niet alleen het aantal slaapuren belangrijk is, maar ook de kwaliteit van je slaap? Achter een burn-out of depressie gaat vaak een tekort aan slaap schuil. Goed slapen zorgt ervoor dat je overdag presteert en zorgt er voor dat je de dokter buiten de deur houdt. Wij helpen jou met beter slapen en daarmee een beter Leven. Word jij ook een slaapkop?

Ik word een slaapkop

Lees alles over slapen

Lees alles over slapen, inspiratie, make-overs, beter slapen tips en nog veel meer op ons Beter Bed blog!

Meer slaaptips

Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing