Slaapkoppen

2021 wordt het jaar van de slaapkop! 

Slaapkoppen geven het goede voorbeeld, kunnen er de hele dag tegenaan en zijn de concurrentie voor. Kortom, het wordt tijd dat jij ook een slaapkop wordt! Met beter slapen, zorg je namelijk ook voor een beter leven. Slapen wordt tegenwoordig nog door te weinig mensen gezien als een pijler voor een gezonder en fijner leven. Hier wil Beter Bed verandering in gaan brengen. Wij gaan van slaapkop een compliment maken!

2021 wordt het jaar van de slaapkop | Beter Bed

Word jij ook een slaapkop?

Het begin van het nieuwe jaar is, zoals altijd, een goed moment om het met elkaar te hebben over belangrijke dingen in het leven, zoals goede voornemens met betrekking tot een beter en gezonder leven. Want wie wil dat nu niet? De een stopt met roken en de ander wil graag een aantal kilootjes kwijt. Maar, wisten jullie dat beter slapen ook écht zorgt voor een beter leven? Uit onderzoek is gebleken dat wij Nederlanders gemiddeld lang genoeg slapen, maar lang niet genoeg! En wist je dat niet alleen het aantal slaapuren belangrijk is, maar ook de kwaliteit van je slaap? Achter een burn-out of depressie gaat bijna altijd een tekort aan slaap schuil. Goed slapen zorgt ervoor dat je overdag goed kunt presteren en zorgt er op termijn voor dat je de dokter buiten de deur houdt. Beter Bed zal er zijn om jou te helpen met beter slapen en daarmee een beter Leven. Word jij ook een slaapkop?

 

2021 wordt het jaar van de slaapkop. Zij halen met gemak hun tentamens, zijn fit, worden kampioen en zijn leuker om mee te zijn. Slaapkoppen weten hoeveel goed slapen voor je doet. Pakken écht die 8 uur, elke nacht. Zocht je nog een goed voornemen? Word ook slaapkop! Beter Bed, beter slapen, beter leven. 

Wij helpen je bij het worden van een slaapkop! 

Slapen gaat niet alleen over de slaapkwantiteit maar juist om je slaapkwaliteit, oftewel hoe effectief je slaap is. Goede slaap betekent dat je je hersenen de tijd geeft om zich te reinigen en dat je je emoties van de dag goed kan verwerken. Beter slapen is echter makkelijker gezegd dan gedaan. Onderzoek wijst uit dat we allemaal graag stappen zetten om onze slaap te verbeteren, maar dat het er uiteindelijk vaak niet van komt.

Beter Bed gaat, samen met slaapdeskundige Mark Schadenberg, jou helpen het slapen aan te pakken! Hierbij krijg je praktische slaaptips om je slaapkwantiteit en -kwaliteit te verbeteren. Zo informeren en inspireren we je over hoe je beter kunt slapen via de podcast Bedweters van Mark Schadenberg. Daarnaast lees je meer over jouw gezondheid in relatie tot slapen op onze blogpagina. 

 

Bekijk ons slaapadvies

 


 

Beter slapen met Beter Bed en Koffietijd

1 op de 5 Nederlands slaapt slecht. Ze hebben moeite met in slaap vallen, slapen slecht door of worden te vroeg wakker. Tijd voor verandering! Tijd voor ‘Beter slapen met Koffietijd’ met Philips en Beter Bed. Met 4 weken lang héél veel tips over lekkerder en gezonder slapen (en leven dus!).

Deze maand staat Koffietijd in het thema van Beter Slapen. Diverse experts van Beter Bed delen hun adviezen en tips om het belang van goed slapen te laten zien. Dit sluit dan ook perfect aan bij ons doel om in 2021 van iedere Nederlander een slaapkop te maken! Goed slapen zorgt ervoor dat je overdag goed kunt presteren en zorgt er op termijn voor dat je de dokter buiten de deur houdt. Beter Bed zal er zijn om jou te helpen met beter slapen en daarmee een beter leven. Lees hier alle items uit Koffietijd nog eens op je gemak terug.

 

Beter slapen met Koffietijd

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing