Inspiratie

Trend Evening Luxury

Ze komen er weer aan, de lange avonden en donkere dagen. Om ervoor te zorgen dat je je binnen lekker kunt onderdompelen in gezelligheid en comfort, is de stijl Evening Luxury ontworpen. Kussens voor op je bank of luie stoel. Beddengoed waar je u tegen zegt. Daar krijg je het toch net even een paar graadjes warmer van.

Iris Ubeda over Evening Luxury.
"Na een dag hard werken wil ik thuiskomen in een huis dat me gegroet met rust. Ik ben niet zo van de overdreven accessoires en opvallende kleuren, maar met alleen basics mist mijn interieur toch wat. Wat speelse of stoere elementen mogen best!

In onze slaapkamer vind je die twist in de vorm van een kleur, print of patroon. Blauw is onze lievelingskleur en verder gaan we graag voor kwalitatieve materialen en stoffen die er nét een beetje anders uitzien. Zo valt onze slaapkamer op zonder dat het te heftig wordt."

Deze warme look past goed in een strakke industriële, en tegelijkertijd ook in een romantische slaapkamer. We zien veel overlopende kleuren, dip dye en strakke grafische patronen. De meeste dekbedovertrekken hebben een uni achterkant, zodat er wat te variëren valt. En ook niet onbelangrijk: het kantoensatijn voelt aan als een tweede huis.

Geef je slaapkamer een warm jasje met een sprei of sierkussens van velours
Bloemenprints met uni kleuren. Grafische ruiten en lijnen gecombineerd met nostalgische invloeden. De stijl Evening Luxury laat zien dat stijlen die je in eerste instantie misschien niet samen zou voegen, samen juist voor een rijk en weelderig geheel zorgen.

Lees meer over

Over de auteur

Stylist

Weet hoe je een slaapkamer perfect kan stylen.

Meer over Jolein

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing