Inspiratie

Trend Velvet Dreams

De vertaling van "Sweet dreams" is niet voor niets "Slaap zacht". Een slaapkamer in dit thema verwelkomt je met rijke bloemenprints, diepe kleuren en aaibare stoffen. Velours is terug van weggeweest en ook accessoires zijn meer dan welkom. Alles voor dat koninklijke gevoel.

Velvet stijl

Kevin Py van Zanten: "Voor het hele huis vind ik het iets té, maar deze rijke en bloemige trend vind ik geweldig voor een ruimte als de slaapkamer. Dit kleurige overtrek brengt direct leven in de brouwerij. Ik zag deze donkerrode en hij riep me meteen!

Qua kleur heb ik geen specifieke voorkeur. In de winter ga ik voor donker met felle bloemen, in de zomer voor pasteltinten. Dit najaar wordt het dus retro bordeaux. Sommige vinden het gewaagd, anderen krijgen er juist een nostalgisch gevoel bij. Een mooie retrolamp erbij en ik ben klaar voor de herfst."

Kevin Py van Zanten over de stijl Velvet Dreams

Deze warme look past goed in een strakke industriële, en tegelijkertijd ook in een romantische slaapkamer. We zien veel overlopende kleuren, dip dye en strakke grafische patronen. De meeste dekbedovertrekken hebben een uni achterkant, zodat er wat te variëren valt. En ook niet onbelangrijk: het kantoensatijn voelt aan als een tweede huis.

Geef je slaapkamer een touch of gold
Warme kleuren als donkergroen, donkerblauw, okergeel en bordeauxrood geven je meteen dat wow-gevoel. Of zijn het misschien toch de zachte materialen als katoensatijn, fluweel en nepbont en de verrassende glanseffecten die je uitnodigen om neer te ploffen voor een lange nacht? Dit najaar mag het ietsje meer zijn.

Lees meer over

Over de auteur

Stylist

Weet hoe je een slaapkamer perfect kan stylen.

Meer over Jolein

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing