Slaapproducten

Paper Bed, 100% kartonnen slaapkamerproducten

Heb je er ooit wel eens over nagedacht, slapen op karton? Vast niet! Toch is dit een uiterst goed idee. Slapen op karton is namelijk volledig duurzaam, comfortabel én zeer betaalbaar. Dat klinkt goed hè? Nou, dat ís het ook. Daarom hebben wij een compleet kartonnen slaapkamerlijn in onze collectie opgenomen: Paper Bed. In dit blog vertellen we er alles over. Duurzamer dan dit wordt het niet!

De perfecte bedpartner voor het ontwikkelen en maken van al deze fijne, kartonnen slaapkamerproducten vonden wij in KarTent: dé kartonexpert die écht alles van karton maakt. Samen met onze jarenlange expertise op het gebied van slaapcomfort ontstond er een innovatieve samenwerking met een compleet kartonnen slaapkamerlijn als resultaat.

Van bed tot nachtkast en van kledingkast tot lamp

En die slaapkamerlijn bestaat naast het kartonnen bed ook uit een nachtkast, een kledingkast en diverse lampen. Niet zomaar kartonnen producten dus, maar volwaardige slaapkamerproducten die in comfort en gebruik echt niet onder doen voor de niet kartonnen varianten. Daarnaast bieden de Paper Bed producten nog eens héél veel extra voordelen. Zo ligt het bed niet alleen uiterst comfortabel, maar zijn alle producten 100% duurzaam, stevig, en zeer betaalbaar geprijsd. Je shopt je kartonnen Paper Bed (met laden) al vanaf 99 euro.

Lief voor het milieu

De slaapkamerproducten zijn ontworpen met één belangrijk doel: het minimaliseren van de belasting op het milieu. De producten worden daarom gemaakt van Nederlands hergebruikt karton en zijn zelf ook 100% recyclebaar. Luchtvrije, duurzame verpakkingen zorgen voor een zo efficiënt mogelijke bezorging. Zo zorgen we voor vermindering van energieverbruik en CO2- uitstoot. Precies wat jij wilt toch? Zo slaap je én lekker en verklein je je ecologische voetafdruk. De cirkel is rond!

 


O trouwens, nog een leuk weetje: wist je dat alle atleten in het Olympisch dorp in Tokio op dezelfde kartonnen bedden sliepen. Dat zegt genoeg toch? Wil jij ook slapen op karton? Bekijk alle Paper Bed producten hieronder. Wil je ze graag in het echt zien? Je shopt ze ook in de nieuwe Beter Bed Experience in Groningen, aan het Sontplein.


 

5x wat je nog moet weten over Paper Bed

  1. Alle producten zijn spat waterproof en af te nemen met een droge of licht vochtige doek
  2. Het bed draagt gemakkelijk een gewicht tot wel 200 kg per m²
  3. Makkelijk in elkaar te zetten: geen schroefjes of gereedschap nodig
  4. Met een verf en kwast maak je er he-le-maal je eigen producten van
  5. Het bed is ook verkrijgbaar in combinatie met ons populaire Easy Pocket matras

 

Bekijk hier alle producten van Paper Bed >

Lees meer over

Over de auteur

CSR & Innovatie expert

Duurzaamheid Guru

Meer over Jaap

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing