Deze najaarstrend kan je onmogelijk nog niet opgevallen zijn. De tropen zijn en blijven een grote inspiratiebron voor ontwerpers, en dus is ons dieren- en plantenrijk weer goed vertegenwoordigd in de wereld van bedtextiel. Ga jij ook voor botanische en dierenprints, planten in de slaapkamer en een beetje leven in huis? 

Onze Art Director Ilse Peene over haar Jungle Nights

"Een interieur mag van mij flink wat items bevatten die eruit springen. Ik val meestal voor kleuren met lef en als het om mijn slaapkamer gaat, spelen groen en blauw een hoofdrol. Van warm petrol tot knalgroen, mijn muur heeft al bijna alle kleuren gehad.

Wat ik ook zo gaaf vind aan de botanische trend, zijn de planten. Bij mij hangen kleine potjes met groen aan het plafond en in de hoek van de slaapkamer prijkt een varen. Misschien ga ik deze winter wel een keer voor een animal print op bed voor de variatie!"

Van subtiel panterpatroon tot opvallende plantenprint, de wereld van flora en fauna is zo divers dat deze stijl in veel interieurs past. In het assortiment vind je keluren als groen, blauw en okergeel en het geheel doet vintage aan. Welke tint of print je ook zoekt, aan het aanbod van dekbedovertrekken en sierkussens zal het in elk geval niet liggen. 

Alle najaarstrends bekijken? Laat je inspireren door onze laatste trends! 

Laat je inspireren door onze laatste trends! Wat past het best bij jou?

- Minimalistisch en natuurlijk: Clean Sleep

- Groen, groener, groenst: Jungle Nights

- Stijlvol en vrolijk: Evening Luxury

- Flower Power is everywhere: Velvet Dreams

 

Geef jouw slaapkamer ook de Jungle Nights look

Bekijk meer najaarsstijlen: