Inspiratie

Dé top 10 mooiste dekbedovertrekken voorjaar 2021

Ben je van plan om een nieuw dekbedovertrek te kopen? Check dan zeker even deze top 10 met de mooiste dekbedovertrekken uit onze nieuwste voorjaarscollectie 2021. Dat juist dit de tien allermooiste dekbedovertrekken zijn, bedenken we niet zelf. Deze tien dekbedovertrekken zijn namelijk het vaakst gekocht door onze klanten. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat we het er niet mee eens zijn! Allesbehalve. We zijn dol op dit lijstje en alle tien de dekbedovertrekken die erin staan. Stuk voor stuk zijn

1. Dekbedovertrek Colour Palet, Ariadne at Home

Niet zo gek dat dit mooie dekbedovertrek met stip op nummer 1 staat! Met het dessin van handgeschilderde aquarelstrepen in verschillende diktes haal je zeker het voorjaar in je slaapkamer. De kleuren bruin, groen en naturel zorgen voor een rustige uitstraling, precies wat je nodig hebt! Gemaakt van 100% hoogwaardig katoen kun je ook nog eens rekenen op zacht comfort en een goed geventileerd slaapklimaat. Welterusten!

Shop hier het Colour Palet dekbedovertrek van Ariadne at Home

2. Dekbedovertrek Folium, Beter Bed Select

De botanische trend is en blijft een blijvertje. Op dit dekbedovertrek Folium van ons eigen merk Beter Bed Select vind je een print van grote (bananenplant)bladeren. Maar dan wel nét even anders dan je gewend bent. De bijna grafische print met witte lijnen op een zwarte achtergrond zorgen voor een stoer en speels effect. Geniet van een fris slaapklimaat en zacht comfort doordat het overtrek is gemaakt van 100% katoen.

Shop hier het Folium Dekbedovertrek van Beter Bed Select

3. Dekbedovertrek Almond Blossom, Beddinghouse

Met een print van een van de bekendere en prachtige werken van Vincent van Gogh is het in één oogopslag duidelijk waarom dit dekbedovertrek in de dekbedovertrekken voorjaars top 10 staat. De grote bloeiende takken tegen de blauwe lucht brengen frisheid, een vleugje romantiek en kleur. Wauw! Gemaakt van 100% katoensatijn geniet je van een subtiel glanseffect en ongekend zacht comfort.

Shop hier het Almond Blossom dekbedovertrek van Beddinghouse

4. Dekbedovertrek Earthy, Ariadne At Home

We zeiden het eerder al, botanische printjes never go out of style. Niet voor niets zien we hier alweer zo’n mooie bladerenprint terug in de top 10. Met dekbedovertrek Earthy breng je moeiteloos een natuurlijk accent in iedere slaapkamer. De donkergroene, witte en goudkleurige bladeren op de lichtgroene achtergrond zorgen voor een frisse uitstraling, terwijl jij iedere nacht geniet van aangenaam comfort dankzij 100% hoogwaardig katoen.

Shop hier het Earthy Dekbedovertrek van Ariadne At Home

5. Dekbedovertrek Bambusa Natural, Beddinghouse

En ja, we gaan gewoon nog even door in het botanische! De combinatie van bladeren en exotische dieren op dekbedovertrek Bambusa Natural, zorgen voor een echte jungle vibe. Uitgevoerd in de natuurlijke tinten zand, bruin en antraciet geniet je ondanks de drukke print van een subtiele, rustige sfeer. De zwarte belijningen zorgen voor een moderne touch. Mooi! Zeker niet onbelangrijk: je geniet ook nog eens van zacht en comfortabel 100% hoogwaardig katoen.

Shop hier het Bambusa Natural dekbedovertrek van Beddinghouse 

6. Dekbedovertrek Amis, Beter Bed Select

Vernieuwend, fris en speels! Dekbedovertrek Amis heeft een terrazoprint in de kleuren zwart, bruin, beige, grijsblauw en wit. Die vrolijke ‘vlakjes’ herken je misschien wel van oude vloeren of aanrechtbladen, maar doen het dus ook heel erg goed op je overtrek in de slaapkamer. Net even wat anders, maar wel gewoon met het vertrouwde comfort van 100% hoogwaardig katoen.

Shop hier het Amis dekbedovertrek van Beter Bed Select

7. Dekbedovertrek Georgie, Beter Bed Select

Dat dit dekbedovertrek Georgie van ons eigen merk Beter Bed Select ook in de mooiste dekbedovertrekken top 10 staat, spreekt voor zich. Wat issie leuk met zijn organisch dessin van lichtgroene, abstracte bladeren op een donkergroene achtergrond. Wat denk je? Zal ‘ie ook zo mooi in jouw slaapkamer staan? Gemaakt van 100% hoogwaardig katoen kies je voor een fris en zacht slaapcomfort.

Shop hier het Georgie dekbedovertrek van Beter Bed Select

8. Dekbedovertrek Boteh, Beter Bed Select

De Paisley print heeft in de modewereld al een flinke comeback gemaakt, nu is het de hoogste tijd voor de slaapkamer. Kijk maar eens even goed naar dit dekbedovertrek Boteh en je begrijpt meteen waarom. De okergele print knalt er uit, op de donkere, zwarte achtergrond en geeft je slaapkamer meteen een boho chique sfeer. Uitgevoerd in 100% katoen voor een comfortabel en fris slaapklimaat.

Shop hier het Boteh dekbedovertrek van Beter Bed Select

9. Dekbedovertrek Beautane, Kardol

Wauw! Wat een luxe verschijning in je slaapkamer: dekbedovertrek Beautane van Kardol. Het overtrek heeft een spannend verloop van een lichte zandkleur naar een donkere diepblauwe kleur. Door een heel fijn raster lopen verschillende takken met bladeren in fris zeegroen en donkergroen met kleine bloemetjes. Gemaakt van 100% katoensatijn heeft het overtrek een subtiele glans en voelt het extra zacht aan.

Shop hier het Beautane dekbedovertrek van Kardol

10. Dekbedovertrek Poppy Parade, Marjolein Bastin

Met dekbedovertrek Poppy Parade van Marjolein Bastin haal je zelfs in hartje winter nog het voorjaar in je slaapkamer! Op een frisse, witte achtergrond staan grassen en bloemen zoals klaprozen en boterbloemen, maar ook fladderende vlinders en zoemende bijtjes. Sprankelend! Het overtrek is gemaakt van 100% hoogwaardig katoen waardoor het slaapcomfort heerlijk fris en zacht is.

Shop hier het Poppy Parade dekbedovertrek van Marjolein Bastin

Lees meer over

Over de auteur

Stylist

Weet hoe je een slaapkamer perfect kan stylen.

Meer over Jolein

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing