Een goede nachtrust is belangrijk. Toch zijn er momenten in je leven wanneer goed slapen nóg belangrijker wordt. Denk bijvoorbeeld aan het moment dat je gaat samenwonen, dan is die oude twijfelaar opeens wel heel erg krap. Of wanneer je een gezin bent met jonge kinderen die in de ochtend op je bed klauteren. Je merkt opeens dat het bed wel iets steviger mag zijn. En als je wat ouder wordt en de eerste pijntjes de kop op steken, wil je een bed wat meer ondersteuning biedt. Hoe dan ook; er komt een dag dat je wakker wordt en denkt: ik wil een beter bed. 

Wat is jouw beter bed moment?

Ieder beter bed moment koesteren wij. Meestal is dit een allesbepalend moment in je leven. Daarom zijn wij op zoek naar die van jou. Hoe en wanneer werd jij wakker en kwam jij tot het besef dat je een beter bed wilde? Welk moment in jouw leven gaf de doorslag om na te denken over een beter bed?

Deel jouw #beterbedmoment met ons op Facebook. De leukste verhalen delen we via deze pagina of op ons blog

 

Lees het #BeterBedMoment van anderen:

Wendy foto

Beter presteren en energiek voelen

Blogster @wendys_lifestyle"Sinds ik mijn levensstijl heb veranderd in een healthy lifestyle heb ik veel dingen aangepast. Zo drink ik al een aantal jaren geen frisdrank meer en snoep ik ook niet meer (op een cheat moment na). Ook beweeg ik elke dag en ga ik bijna dagelijks naar de sportschool voor krachttraining en cardio. Een belangrijk punt bij veel sporten is het herstel. Dit doe je voornamelijk 's nachts dus een goede nachtrust is essentieel. Dit helpt je beter presteren tijdens je volgende training en je voelt je energieker. Hier is mijn Beter Bed Moment begonnen. Een goed bed, lekkere dekens en vooral ook een gezellige, fijne slaapomgeving."


Samenwonen

Carmen gaat samenwonen

Carmen: “Toen ik en mijn vriend gingen samenwonen was één ding zeker: er moest een nieuw bed komen. In mijn ouderlijk huis had ik geen 1-persoons bed, maar juist een twijfelaar. Ik bracht mijn nachten door half op het matras, half op het ledikant én tegen een koude muur, omdat mijn vriend het volledige bed inpikte. Dit was het moment om daar verandering in te brengen en een beter bed te kopen. Ik kan alleen maar zeggen: dat was de beste beslissing ooit. We (en vooral ik) hebben nog nooit zo goed geslapen.”

Zondagochtend met z'n vieren in bed

Sofie: “Wij zijn een gezin van vier: ik, mijn man en onze twee kindjes. Mijn man en ik hebben altijd een gemiddeld bed gehad waar we prima in konden slapen… Totdat de kinderen kwamen. Mijn #BeterBedMoment begint al vroeg: om half zes op zondagochtend, wanneer de kids wakker worden. We nemen ze nog even mee in ons bed voor een flesje en lezen een boekje voor. Van stilzitten is meestal weinig sprake. Hartstikke gezellig, maar het zou wel veel schelen als we een bed zouden hebben dat groot genoeg is voor ons allemaal.”

Wanneer je ouder wordt, wil je gewoon écht lekker slapen

Wim: "De kinderen zijn al een tijdje het huis uit. Toen we vorige week te horen kregen dat we opa en oma zouden worden, waren we zo trots als een pauw. Ik en mijn vrouw lagen in bed en fantaseerden al over wat voor leuke dingen we allemaal met die kleine zullen gaan doen. Daarna was het tijd om te gaan slapen. Ik draaide me om en het schoot direct in mijn rug. Mijn vrouw, als de wijsneus die ze is, voegde nog toe: ‘Tja Wim, ik heb je toch al vaker gezegd dat we toe zijn aan een beter bed’.” 


Het #BeterBedMoment van de prijswinnaars

Beter Bed moment

Shelly vierde jubileum met Beter Bed

Shelly: "Een aantal weken geleden heb ik een nacht doorgebracht bij een vriendin. Haar simpele twijfelaar boxspring leek op het eerste gezicht een nachtrustobstakel. Maar toen ik wakker werd voelde ik me herboren! De stabilisatie in ons oude waterbed is kapot, de energierekening is hoog en de rugklachten zijn aanwezig. Dus om te vieren dat we 1 jaar samenwonen en 5 jaar samen zijn, hebben mijn vriend en ik vorige week een beter bed bij Beterbed gekocht. Het is ons kerst- en jubileumcadeau aan elkaar. Ik kan niet wachten!"

 

Shelly is één van de vijf winnaars van de textielcheque t.w.v. € 100.-

Beter Bed moment

Een nieuwe verstelbare boxspring om goed te kunnen slapen, lezen én televisie kijken

Liesbeth: “Na onze verhuizing lag ons oude bed niet meer zo lekker als eerst en omdat we toch naar een woning zijn verhuisd waar ook een slaapkamer beneden is voor later als we groot zijn hebben we na een jaartje toch maar een beter bed aangeschaft, ons #BeterBedMoment is nu dat we heerlijk hoofd- en voeteneinde van onze nieuwe boxspring kunnen verstellen en zo heel goed kunnen slapen, lezen en televisie kijken.”

 

Liesbeth is één van de vijf winnaars van de textielcheque t.w.v. € 100.-.

 

Beter Bed moment

De perfecte hoeslakens voor topper

Anja: "Mijn #BeterBedMoment was toen ik na lang zoeken eindelijk de perfecte hoeslakens vond voor om onze topper. Na 1,5 jaar gedoe met te grote, te kleine, te dikke, te dunne, te warme, te koude hoeslakens gebruik ik sinds kort het jersey hoeslaken topper van Beter Bed. Had ik dat maar eerder gedaan, past perfect en blijft goed liggen. Enne ... in de aanbieding 1+1 gratis. We slapen nu nog lekkerder! #BeterBedMoment."

 

Anja is één van de vijf winnaars van de textielcheque t.w.v. € 100.-

Beter Bed moment

De beste investering tegen slapeloze nachten 

Maaike: “Toen ik ging samenwonen met mijn vriend en wij allebei hoofdpijn, rugpijn en slapeloze nachten kregen van de slechte en oude matrassen van zijn Ikea twijfelaar. Heerlijk om al een paar jaar een geweldig grote boxspring met goede matrassen, toppers en systeem om het bed aan de uiteinden omhoog te verstellen te hebben! Een van de motoren van dit systeem ging snel kapot maar dit is keurig opgelost! Wij zijn zeer tevreden en slapen zoveel beter! Een van de beste investeringen ooit!”

 

Maaike is één van de vijf winnaars van de textielcheque t.w.v. € 100.-.

Is jouw #BeterBedMoment al aangebroken? 

Ben jij toe aan een beter bed? Wacht dan niet langer en bekijk onze collectie online of ga naar een winkel bij jou in de buurt.

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing