Inspiratie

De Huismuts over haar favoriete M line boxspring

Rachel van Sas, bekend als De Huismuts, inspireert als influencer dagelijks mensen met tips over interieur en lifestyle. Ze is mede-eigenaar van vakantiepark Het Wylde Pad, een kleinschalig vakantiepark, volledig uitgerust met M line boxsprings, matrassen en hoofdkussens. Kortom, de perfecte samenwerkingspartner voor M line: hét merk dat staat voor iedereen die alles uit de dag wil halen.

De favoriet van De Huismuts

Voor de samenwerking met M line stelde De Huismuts een eigen M line boxspring samen onder de naam ‘Favoriet van De Huismuts’. Voor haar Favoriet koos De Huismuts voor de M line Elite met hoofdbord Cocoon, in een velourse, olijfgroene stof en met walnoten designpoten. Een plaatje dat helemaal bij haar bekende bohemian stijl past. De boxspring heeft een slank design met een elegante uitstraling en zorgt voor een weldadige nachtrust. Precies wat je nodig hebt, want het dagelijks leven is topsport en goede slaap is de basis voor elke prestatie. Met deze boxspring creëer je moeiteloos de slaapkamer van je dromen.

YouTube serie Wylde Pad over slaap en ouderschap

Ter promotie van De Favoriet van de Huismuts ontmoet De Huismuts vanaf deze boxspring zangeres en actrice Birgit Schuurman, zangeres Do en stylist en blogger Lizzy van der Ligt voor haar YouTube serie ‘Het Wylde Pad’. De bekende Nederlanders overnachten op haar vakantiepark waar ze zelf het comfort van M line ervaren en De Huismuts praat met ze over het belang van goede slaap gecombineerd met ouderschap. Omdat je nu eenmaal geen topsporter hoeft te zijn om topprestaties te leveren.

Introductie: M line in de Pingo suite

SPECIAL GUESTS op het park & het inrichten van de Pingo suite

Aflevering 1: Birgit Schuurman

BIRGIT SCHUURMAN komt logeren en vertelt openhartig over baby, relatie & moederschap

Herkenbaar? Kijk dan zeker mee: www.hetwyldepad.nl/afleveringen

Lees meer over

Over de auteur

Slaapadviseur

Weet alles over slapen.

Meer over Sanne

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing