Vier de zomer: 10% korting op onze collectie!

Deze week start de zomer! Daarom profiteert u nu van maar liefst 10% éxtra korting op alles (*m.u.v. producten van de merken M line, Emma en Alpine Plus en de actie 2 halen 1 betalen hoeslakens en moltons).  

Hoe werkt het?

1. Kies uw favoriete producten en voeg deze toe aan uw winkelmand. 
2. Vul bij het veld kortingscode "VIERDEZOMER" in. Uw kortingscode wordt verrekend.
3. Rond uw bestelling af.

  

 


 

Matrassenweken bij Beter Bed

Profiteer nu bij alle Beter Bed Select kwaliteitsmatrassen van 10% extra korting, bovenop 2 halen 1 betalen.

Ook matrassen van het merk Alpine Plus koopt u nu met 10% extra korting.

 

 


 

Jubileumweken

Vier dit feest met ons mee. We trakteren op voordeel! 

De lente is dé tijd om de bezem door uw huis te halen. Weg met die oude, verwassen lakens. Welkom nieuwe, frisse overtrekken! En wat denkt u van een mooie boxspring, goed hoofdkussen of M line matras? Profiteer nú van hoge voorjaarskortingen op veel van onze producten. 

Let op voor nepacties

Regelmatig zijn er winacties in omloop die u kunt tegenkomen via Facebook, e-mail, websites, Whatsapp of SMS die zogenaamd van Beter Bed zijn. Hierin worden cadeaubonnen of grote kortingen aangeboden in ruil voor het achterlaten van uw gegevens.

Hoe herkent u een nepactie?

  • U wordt verzocht om op een link te klikken die niet uitkomt op de website van Beter Bed. Als u met uw muis over de link beweegt, dan ziet u dat de link niet begint met www.beterbed.nl
  • Het bericht lijkt op een bericht van Beter Bed, maar is niet door Beter Bed verzonden. Eindigt dus niet op @beterbed.nl.
  • Er komen vaak schrijffouten voor in het bericht.
  • Twijfelt u of de actie die u tegenkomt wel van Beter Bed afkomstig is? Raadpleeg dan deze pagina of neem even contact met onze klantenservice op.