Voedingskussens

Met de juiste slaap- en zithouding ondersteun je je lichaam en voorkom je pijnklachten. Beter Bed heeft in het assortiment ergonomische ondersteuningskussens voor benen, lenden en rug.

Filters

1 van 1 Resultaat

Wil je deze filters hergebruiken?

Je gekozen filters

Voedingskussen Polydaun
Meest verkocht

Voedingskussen Polydaun

Wasinstructies: wasbaar tot 40°C |

Levertijd: 2 tot 3 weken

39.95

1 van 1 Resultaat

Een voedingskussen kopen? Dat doe je bij Beter Bed!

Een voedingskussen kent haar populariteit voornamelijk door de handige toepassing tijdens de zwangerschap en het geven van borst- of flesvoeding. Dit kussen geeft namelijk ondersteuning in verschillende (slaap)houdingen, zowel zittend als liggend. Zo kun je deze gebruiken als je op je zij ligt, als een heerlijk steuntje in de rug óf als ondersteuning van je arm. 

Ondersteuningskussens; niet alleen voor (zwangere) vrouwen

Zoals beschreven biedt een voedingskussen ondersteuning. Daarom wordt dit type kussen soms ook wel ondersteuningskussen genoemd. Deze kun je namelijk ook gebruiken wanneer je pijn ervaart in je heupen, rug, knieën of schouders. Deze kussens kun je bijvoorbeeld tussen je benen leggen voor ondersteuning van de heupen en knieën, maar kan ook als rugsteun gebruikt worden. 

Een voedingskussen wordt ook nog wel eens gebruikt om een lekker nestje te creëren voor jouw baby. Het wordt namelijk afgeraden om een baby op zijn of haar zij te laten slapen. Met een ondersteuningskussen zorg je ervoor dat jouw baby voornamelijk in dezelfde positie kan blijven liggen.

 

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing