LAATSTE WEEKEND 15% extra korting op bijna alles!* Gebruik code: SLAPEN15

: :

Klantenservice

Hoe kunnen wij je verder helpen?

Bij de aankoop van een nieuw bed, matras of boxspring is het fijn als er iemand met verstand van zaken met je meedenkt. Onze slaapadviseurs staan uiteraard voor je klaar in onze winkels. Daarnaast kun je ook bij onze klantenservice terecht voor al je vragen over je bestelling, levering, productvragen of eventuele klachten. Wij gaan samen met jou op zoek naar de oplossing die jou het beste past. 

 

LET OP: De actuele situatie rondom het coronavirus zorgt voor extreme drukte bij pakketdiensten. De levering van bestellingen kan iets langer duren dan gebruikelijk. Wordt jouw bestelling via een pakketdienst verstuurd, houd dan de Track & Trace in de gaten voor de actuele levertijd. Onze excuses voor het ongemak.

 

Neem contact met ons op via: 

 

 Icoontjes-geel_whatsapp.svg

Bel of Whatsapp

Heb je hulp of advies nodig? Onze klantenservice is op werkdagen telefonisch en via Whatsapp bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur via:

+31 (0)413 33 88 00

 

Icoontjes-geel_chat.svg

Chat

Wil je productadvies of heb je een vraag over jouw bestelling? Stel je vraag dan via chat als de chatmedewerkers beschikbaar zijn. Zij helpen je graag. 

 

Social media

Je kunt ook via Social Media met ons in contact komen via: 

Facebookpagina 
Twitter: @Beter_bed
Instagram
Pinterest
YouTube

Veilig en vertrouwd bestellen

Op de website van Beter Bed betaal je veilig en vetrouwd. Je hebt de keuze uit meerdere betaalopties. Naast de getoonde betaalmethoden kun je ook betalen bij levering, mits je order wordt bezorgd door Beter Bed. Bij bestellingen die door PostNL worden geleverd is deze optie niet beschikbaar.