Voordelig shoppen tijdens de koele uurtjes! 10% extra korting* Gebruik code Zomer10

: :

Matras advies: alles over matrassen

Een groot deel van de Nederlanders heeft geen idee op wat voor soort matras hij of zij slaapt. Zolang we een redelijke nachtrust hebben en niet te veel pijntjes ervaren, kijken we niet verder dan ons eigen matras. Zonde, want een goed matras is juist ontzettend belangrijk voor onze nachtrust!
Over het algemeen weet iedereen dat een goede nachtrust essentieel is om overdag goed te kunnen functioneren. Een matras dat bij je lichaam past kan daarbij helpen. Maar wat is nu eigenlijk een goed matras? En wat voor een soort type matras past bij ons eigen lichaam, onze slaaphouding en onze wensen? Daar helpen we je graag bij!
 

Wat maakt een matras tot een goed matras?

Wanneer je niet bekend bent met matrassen, is het soms lastig om te bepalen wanneer een matras goed is. Om dit te bepalen, spelen allerlei kenmerken een rol. Kenmerken zoals warmte-isolatie, vochtafvoer, de behoeften van je eigen lichaam en jouw persoonlijke wensen bepalen de keuze voor een matras.


 

Productadvies voor de beste nachtrust?

Bel 0413 33 88 00 (keuzeoptie 1) tijdens kantooruren voor direct contact met onze slaapadviseur!

 

Bel mij voor advies

 

 

6 soorten matrassen: welke past bij jou?

Omdat ieder lichaam anders is en andere behoeftes heeft, zijn er ook verschillende soorten matrassen. Ieder matras heeft kenmerken die matchen met jouw wensen. Wij lichten de verschillende matrassen en de daarbij horende eigenschappen toe zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

We helpen je graag bij het vinden van jouw matras. Heb je hulp nodig?
Oeps, daar ging iets mis!

Hulp nodig?

Toon