Misschien ben jij iemand die houdt van strak, minimalistisch en natuurlijk. Goed nieuws, je bent niet de enige. Dit najaar doet menig slaapkamer sereen en Scandinavisch aan. De materialen, de kleuren en de afwerking: de rust straalt je tegemoet. Precies wat je nodig hebt na een drukke dag. 

Perijn Hoefsloot over de stijl Clean Sleep

"Bij mij thuis is alles uni. Mijn meubels en decoratie artikelen hebben allemaal neutrale kleuren, die onderling goed te combineren zijn. Als ik iets nieuws koop, is het vaak de een vouw in vorm die me aantrekt. Al met al heerst er een bepaalde kalmte die ik erg prettig vind. 

Ook in de slaapkamer voer ik het thema Clean Sleep zonder moeite door. Vergrijsde kleuren, subtiele patroontjes en kussentjes in nét een afwijkende tint, ik hou ervan. Niet te veel poespas en toch is alles doordacht. Deze trend is mij op het lijf geschreven."

Deze look kenmerkt zich door uni overtrekken, rustige patronen en vergrijsde tinten. Een portie ton sur ton zorgt ervoor dat de grijs-, blauw- en natureltinten elkaar goed aanvullen. het bedtextiel is gemaakt van duurzame stoffen die jarenlang meegaan. Want zeg nou zelf, wat is je interieur zonder een paar goede basisstukken? 

Alle najaarstrends bekijken? Laat je inspireren door onze laatste trends! 

 

- Minimalistisch en natuurlijk: Clean Sleep

- Groen, groener, groenst: Jungle Nights

- Stijlvol en vrolijk: Evening Luxury

- Flower Power is everywhere: Velvet Dreams

 

Geef jouw slaapkamer ook de Clean Sleep look

Bekijk meer najaarsstijlen: